• PRO TV
  • Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa după renovare. Are propriul solar de bronzat și un garaj de lux unde își ține mașina de 300.000 de euro

Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa după renovare. Are propriul solar de bronzat și un garaj de lux unde își ține mașina de 300.000 de euro

Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa după renovare. Are propriul solar de bronzat și un garaj de lux unde își ține mașina de 300.000 de euro

După despărțirea de Claudia Iosif, Dorian Popa și-a renovat vila de lux din Domnești. Iată cum arată acum imobilul în care artistul locuiește.

Gallery

Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa după renovare

Dorian Popa a finalizat lucrările la vila de lux pe care a construit-o în urmă cu aproximativ cinci ani.

În ultima perioadă, artistul a ținut primele pagini ale tabloidelor după ce a condus sub influența substanțelor interzise, iar acum le-a arătat internauților ce schimbări a făcut în locuința sa din Domnești.

Dorian Popa și-a renovat vila în aceeași perioadă în care s-a și despărțit de Babs, cu care a avut o relație timp de 11 ani.

Vloggerul s-a decis să renunțe la albul complet din casa sa și a adăugat nuanțe de gri în sufragerie, dar și în dormitor.

Acesta le-a prezentat internauților schimbările pe care le-a făcut în casă:

„E un home tour în care veți vedea fiecare cămăruță a casei în care eu locuiesc. Și dacă tot a fost să fie cu o renovare la cinci ani de existență ne-am luat timpul necesar și am filmat în cel mai mic detaliu toate camerele din casă.

Începem cu livingul, care este partea principală a casei, partea în care petrec cel mai mult timp atunci când stau acasă, care include și bucătăria open-space. Baia de jos este o cameră, o încăpere pe care ați văzut-o de prea puține ori. E baia oaspeților”, a explicat Dorian Popa, citat de la Libertatea.

Dorian Popa are propriul solar de bronzat în casă

Artistul s-a concentrat și asupra biroului, despre care spune că este foarte important, deoarece acolo lucrează la toate ideile care îi aduc lunar sume frumoase în cont.

Mai mult, Dorian Popa are și propriul solar de bronzare, precum și un garaj impresionant în care își ține bolidul de 300.000 de euro.

„Am încercat să fac niște scări frumoase, ieșite din comun, speciale. Biroul este locul în care sunt extrem de mândru pentru că acolo, pe perete, vedem rezultatul miilor de ore de muncă.

Apoi lounge-ul, un loc în care nu stau foarte mult, dar e un loc extrem de important pentru că are solarul”, a spus Dorian Popa în clipul în care a arătat rezultatul de după renovare.

Sursă foto: Youtube/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni