• PRO TV
  • Edi Iordănescu, gest neașteptat la finalul meciului România-Elveția. De ce a reacționat într-un mod bizar

Edi Iordănescu, gest neașteptat la finalul meciului România-Elveția. De ce a reacționat într-un mod bizar

Edi Iordănescu, gest neașteptat la finalul meciului România-Elveția. De ce a reacționat într-un mod bizar

România a învins Elveția la fotbal în cursul serii de marți, 21 noiembrie 2023. La finalul partidei, Edi Iordănescu a făcut un gest complet neașteptat, pe care l-a explicat după ce echipa naționalei s-a retras de pe teren.

Gallery

​În cursul serii de marți, 21 noiembrie 2023, România a învins Elveția la fotbal, cu un scor de 1-0, grație golului marcat de Denis Alibec, în ultima etapă din preliminăriile Euro 2024. Astfel, echipa lui Edi Iordănescu a terminat pe primul loc grupa I și se va afla în a doua urnă valorică, la tragerea la sorți pentru grupele Euro 2024.

După ce s-a aflat verdictul final al meciului, Edi Iordănesc a ales să se retragă în partea opusă a terenului, în loc să sărbătorească alături de elevii săi.

De ce a făcut Edi Iordănescu acest gest neașteptat

Edi Iordănescu, după ce echipa lui a primit laudele, a venit cu lămuriri pentru gestul său. Acesta a explicat că și-a dorit să îi lase pe jucători în „lumina reflectoarelor”, deoarece ei trebuie să primească admirația pentru victoria în fața Elveției.

„O seară fantastică. După o seară fantastică în Ungaria, cu un joc incredibil al băieților, a venit încă o victorie și încheiem într-o manieră fabuloasă această campanie. Nu am cuvinte să-i descriu pe băieți. Dacă am un merit, acela este că am crezut mereu în ei și i-am convins de potențialul pe care îl au și de ce lucruri minunate le pot face împreună.

Cred că m-am bucurat suficient după meciul cu Israel, atunci a fost momentul calificării. Sunt momentele lor, e normal ca ei să fie în față, ei sunt actorii, ei trebuie să culeagă admirația. Am preferat să stau în plan secund.

România a arătat că și-a crescut nivelul într-un timp incredibil de scurt”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul partidei cu Elveția.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni