• PRO TV
  • Sorana, despre fratele ei vitreg: "Nu simt in momentul asta daca vreau sa il cunosc" VIDEO

Sorana, despre fratele ei vitreg: "Nu simt in momentul asta daca vreau sa il cunosc" VIDEO

Sorana, despre fratele ei vitreg: "Nu simt in momentul asta daca vreau sa il cunosc" VIDEO

Cu doua luni inainte sa moara tatal ei, Sorana si mama ei au aflat ca acesta avea o relatie cu o persoana mult mai tanara decat el cu care are si un copil in varsta de doi ani si jumatate. Sorana a marturisit la "Happy Hour" din 31 mai ca regreta acum ca tatal ei a murit cand era certata cu el.  

L-am rugat sa imi confirme, sa imi spune daca este adevarat, i-am spus: Sunt foarte suparata pe tine si o perioada nu mai vreau sa vorbim. Regretul meu cel mai mare e ca tatal meu a murit cand eu eram certata cu el", s-a confesat Sorana.

Artista a mai explicat si de ce pe certificatul ei de nastere este trecuta doar mama, motiv pentru care in presa au aparut zvonuri conform ea ar fi fost infiata. "Tatal meu era refugiat politic, iar mama mea era membra de partid". Cand Sorana Avea sapte ani, dupa asa zisa revolutie, "parintii mei s-au casatorit. La nunta lor cand s-a taiat tortul ei au cantat printre altele si Ole, ole, Ceausescu nu mai e!".

In privinta relatiei extraconjugale pe care a avut-o tatal ei cu o femeie mult mai tanara, in urma careia s-a nascut si un copil, fratele ei vitreg, Sorana este foarte sincera si transanta. Ea nu vrea sa afle detalii despre aceasta relatie - nici varianta acelei femei, nici varianta mamei ei, atata timp cat nu poate asculta si varianta tatalui. Iar pe fratele ei vitreg, momentan, nu vrea sa il cunoasca.

“Nu simt in momentul asta daca vreau sa il cunosc pe copil. Poate la un moment dat o sa vreau o relatie cu el, daca si ea imi va permite, mama copilului", a spus Sorana.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni