• PRO TV
  • Goana după perfecțiune i-a adus sfârșitul unei influencerițe de 29 de ani. Tânăra s-a stins din viață după o operație estetică

Goana după perfecțiune i-a adus sfârșitul unei influencerițe de 29 de ani. Tânăra s-a stins din viață după o operație estetică

Goana după perfecțiune i-a adus sfârșitul unei influencerițe de 29 de ani. Tânăra s-a stins din viață după o operație estetică

Luana Andrade, o tânără influenceriță de 29 de ani, s-a stins din viață la doar o zi după ce a suferit o intervenție estetică.

Gallery

Luana Andrade era o influenceriță braziliană, fostă participantă la show-ul „Power Couple”, varianta braziliană. Lucra ca model și avea propriul brand de haine. În mediul online era foarte activă și își construise o comunitate întreagă. La 29 de ani a încetat din viață, după ce a suferit un stop cardio respirator pe masa de operație.

Ce i-a adus sfârșitul influenceriței de 29 de ani

Tânăra de doar 29 de ani și-a dorit genunchi mai supli, astfel că a apelat specialiștii în domeniu, din São Paulo. Aceasta s-a hotărât să-și facă o liposucție în zona picioarelor, în urma căreia a încetat din viață.

Luana Andrade a intrat în stop cardiac la două ore și jumătate după intervenția chirurgicală. Operația a fost întreruptă și au fost făcute teste, în urma cărora s-a aflat că avea o tromboză masivă.

Iubitul tinerei și-a arătat durere pe rețelele de socializare, acolo unde a vorbit despre povestea de iubire pe care o avea cu Luana.

„Sunt absolut devastat și trăiesc cel mai mare coșmar al meu. O parte din mine s-a stins. Am creat o poveste frumoasă împreună și ne trăiam visurile cu intensitate. Nu mi-ai fost doar iubită, ci ai fost și mereu vei fi o parteneră dincolo de viață și de moarte, iubirea mea. Ești lumina mea, prințesă.

Te rog să continui să veghezi asupra mea și a noastră de acolo de sus. Te voi iubi mereu, de acum până la eternitate. Îți mulțumesc pentru atât de multe, o să fii alături de mine chiar și după sfârșit. Te iubesc, te iubesc, te iubesc...”

Neymar, un bun prieten al Luanei, a postat un mesaj sfâșietor în mediul online, după ce a aflat vestea tristă.

„O zi tristă cu două vești proaste. Prima a fost atacul din casa iubitei mele, Bruna Biancardi. A doua, moartea unei prietene. Condoleanțele mele întregii familii, Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise”, a scris el pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni