• PRO TV
  • Reacția presei internaționale după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „A refuzat salariu dublu de la Bayern” Ce scrie publicația The Sun despre iubita fotbalistului

Reacția presei internaționale după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „A refuzat salariu dublu de la Bayern” Ce scrie publicația The Sun despre iubita fotbalistului

Reacția presei internaționale după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „A refuzat salariu dublu de la Bayern” Ce scrie publicația The Sun despre iubita fotbalistului

Radu Drăgușin este pe val! Pe lângă reușitele din Seria A și calificarea la Euro 2024, fundașul a semnat cu Spurs până în iunie 2030 și a costat 25 de milioane de euro, plus alte 5 sub forma unor bonusuri. Drăgușin a fost prezentat la Tottenham.

Gallery

Radu Drăgușin trăiește de mai bine de 3 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără pe nume Ioana Stan.

Fanele lui Drăgușin știu că sportivul este „off the market” și asta pentru că paginile celor doi de Instagram sunt pline de fotografii în ipostaze romantice și declarații de dragoste.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de I.S. (@ioanastan_)

Radu și Ioana locuiesc deja împreună, iar tânăra este nelipsită de la meciurile iubitului ei. De altfel, Ioana postează deseori imagini din vacanță alături de iubitul ei sau de la meciurile sportivului din Seria A. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ioana este din Constanța și este studentă la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti, potrivit GSP. Iubita fundașului este fiica lui Gabriel Stan, fostul viceprimar al Constanței.

Pe vremea când juca la Salernitana, Radu Drăgușin și-a ales numărul de pe tricou cu gândul la iubită. „Am ales tricoul cu numărul 25 pentru că este ziua în care am cunoscut-o pe prietena mea”, spunea atunci sportivul.

Radu Drăgușin va juca diseară împotriva Elveției, în ultimul meci al României din preliminariile Euro 2024.

Iubita lui Drăgușin, în atenția jurnaliștilor de la The Sun. Ce au scris britanicii despre ea

Radu Drăgușin a fost prezentat la Tottenham, iar iubita lui, Ioana Stan, îi este alături în cele mai importante momente.

Performanțele românului nu au fost trecute cu vederea de presa internațională, jurnaliștii britanici au avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului.

„Drăgușin putea fi o vedetă pe tărâmurile noastre mai devreme, dar a refuzat-o pe Chelsea când era adolescent pentru a semna cu Juventus. Este făcut din material de sportiv, ambii lui părinți fiind sportivi de elită în patria lor, în timp ce iubita lui, fermecătoarea Ioana Stan, este o arhitectă aspirantă care trăiește viața de vis a unei iubite de fotbalist. Tatăl lui,

Dan, a jucat volei în România, în timp ce mama, Svetlana, și-a reprezentat țara la baschet”, au scris britanicii de la The Sun, care l-au numit pe Drăgușin ”Van Dijk de România”.

Cei ce la The Sun au scris și despre partenera lui, Ioana, care îl sprijină necondiționat.

„În afara terenului, Drăgușin este sprijinit de iubita lui uluitoare, Ioana. Ea este o arhitectă aspirantă și studiază în București. Atunci când nu face asta, trăiește viața de iubită de fotbalist. Când vine ziua meciului, o veți găsi susținându-și iubitul din tribune. Brunetă poartă haine de blană de la designeri cunoscuți și se bucură de vacanțe de lux.

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism”, au mai scris jurnaliștii de la TheSun.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni