• PRO TV
  • De ce a decis Gică Giurcă să își pună capăt zilelor. Artistul din Gorj s-a spânzurat în timpul unui apel video

De ce a decis Gică Giurcă să își pună capăt zilelor. Artistul din Gorj s-a spânzurat în timpul unui apel video

De ce a decis Gică Giurcă să își pună capăt zilelor. Artistul din Gorj s-a spânzurat în timpul unui apel video

Gică Giurcă s-a stins din viață în cursul zilei de luni, 20 noiembrie, după ce a încercat să se sinucidă în timp ce se afla într-un apel video cu iubita sa. Artistul din Gorj s-a spânzurat de un copac, a fost găsit de apropiați și transportat de urgență la spital.

Gallery

​Gică Giurcă, un artist de muzică populară din Gorj, a încercat să își pună capăt zilelor la vârsta de 41 de ani, chiar în timp ce se afla într-un apel video cu iubita sa. Acesta s-a spânzurat de un copac, însă a fost găsit de apropiații săi care au sunat imediat la 112.

După două zile în care a fost ținut în viață de aparate la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, Secția de Terapie Intensivă, Gică Giurcă s-a stins din viață.

De ce s-a sinucis Gică Giurcă

Artistul din Gorj trecea, se pare, printr-o perioadă extrem de dificilă. Înainte de gestul extrem, Gică Giurcă și-a cerut scuze în mod public pe Facebook, lăsând un ultim mesaj. Apropiații acestuia spun că a recurs la sinucidere din cauza faptului că fusese părăsit de soția sa, dar și de cele două fiice, pe care le iubea enorm.

„Vreau să vă cer scuze tuturor cărora le-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a fost mesajul bărbatului.

Despărțirea de familia sa l-a adus în pragul depresiei și, înconjurat fiind de gândurile negre, a decis să își pună capăt zilelor.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni