• PRO TV
  • Fiica lui Adrian Kreiner, primele mărturisiri din noaptea crimei: ”M-a împins cu picioarele şi a început să...”

Fiica lui Adrian Kreiner, primele mărturisiri din noaptea crimei: ”M-a împins cu picioarele şi a început să...”

Fiica lui Adrian Kreiner, primele mărturisiri din noaptea crimei: ”M-a împins cu picioarele şi a început să...”

Crima de la Sibiu care a șocat o țară întreagă s-a soldat cu moartea omului de afaceri Adrian Kreiner, însă o victimă colaterală a fost fiica acestuia, care se afla în casă în momentul jafului. lre

Gallery

Poliția i-a identificat pe agresori și a reușit să recreeze și filmul evenimentelor pas cu pas, iar acum fiica victimei a povestit din perspectiva ei ce s-a întâmplat în noaptea de coșmar.
După ce i-a văzut pe atacatori, s-a ascuns în dressing și a sunat la serviciul de urgență, doar că cei trei au auzit-o și au venit peste ea.

“M-au lovit peste mână și astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu știu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a amenințat cu arma la tâmplă”, se arată în referatul de arestare.

Conform lui Tiberiu Ivancea, șef IPJ Sibiu, atacatorii s-au grăbit să plece după ce au auzit că tânăra a sunat la 112, așa că au luat ce au găsit și au plecat: 40 de euro și 100 de lei din geanta fiicei și 16 ceasuri din șifonier. Aparent, despre ceasuri nici nu știau cât valorează, pentru că ulterior au căutat informații pe internet.

Foto; Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni