• PRO TV
  • Florin Salam, dator la Leo de la Strehaia: „Mă sună într-o zi și îmi cere niște bani”. Afaceristul își vrea banii înapoi, dar a fost confruntat de un apropiat al artistului

Florin Salam, dator la Leo de la Strehaia: „Mă sună într-o zi și îmi cere niște bani”. Afaceristul își vrea banii înapoi, dar a fost confruntat de un apropiat al artistului

Florin Salam, dator la Leo de la Strehaia: „Mă sună într-o zi și îmi cere niște bani”. Afaceristul își vrea banii înapoi, dar a fost confruntat de un apropiat al artistului

Leo de la Strehaia lansează acuzații grave la adresa lui Florin Salam, la mijloc fiind vorba de o sumă de bani importantă, iar Tzancă Uraganul a intervenit în ceea s-ar fi întâmplat în urmă cu mai mulți ani.

Gallery

​​Florin Salam e bun de plată, cel puțin așa susține Leo de la Strehaia. Controversatul personaj spune că artistul îi datorează o sumă frumușică de bani, după ce l-a împrumutat în urmă cu ceva timp.

Florin Salam are datorii la Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia își vrea banii înapoi, fiind vorba de suma de 10.000 de dolari, despre care spune că nu i-a mai fost înapoiată de Florin Salam, atunci când i-a cerut-o. Mai mult decât atât, artistul nici nu i-ar mai fi răspuns la telefon când a fost căutat pentru restituirea sumei.

Tzancă Uraganul a intervenit de partea lui Florin Salam, spunând că a trecut printr-o perioadă dificilă și ar trebui să fie înțeles.

Gallery

​Conform spuselor lui Leo de la Strehaia, totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, în perioada în care acesta s-a însurat cu Fănica, fosta lui soție. Cu toate acestea, afaceristul a mărturisit că niciodată nu i-a cerut înapoi banii lui Florin Salam, dar nici acesta nu i-a mai dat înapoi.

„Salam mă sună într-o zi și îmi cere niște bani împrumut. Eu ce îi spun: >(...) Eu nu i-am mai cerut banii. Am crezut că poate, într-o zi, mă va suna Salam, să îmi dea banii și, până în ziua de astăzi, prieteni, Salam nu mi-a răspuns la telefon sau să mă sune să-mi dea banii”, a povestit Leo de la Strehaia.

Tzancă Uraganul sare în apărarea lui Florin Salam

După ce a văzut că Florin Salam este acuzat public, Tzancă Uraganul a intervenit și a sărit în apărarea acestuia. Acesta a avut o discuție mai aprinsă cu Leo de la Strehaia, spunând că ar trebui să fie mai înțelegător, deoarece nu este exclus ca Florin Salam să fi trecut printr-un episod mai puțin plăcut.

Tzancă Uraganu: „Poate are și el problemele lui, ca fiecare om, că nu ești numai tu cu care are și el de rezolvat. A înțeles toată lumea că a avut și el probleme, ca orice om. Trebuie să vorbești de familia lui? Nu e frumos, Leo, ce faci!(...) ”,

Leo de la Strehaia: „Eu te rog pe tine frumos, lasă, nu te mai băga tu pentru el, lasă să se bage altul!”,

Tzancă Uraganu: „E cumătrul meu, mi-a botezat fata, e familia noastră, e neamul nostru. Nu există să nu ne băgăm noi pentru el, ne băgăm oricine ar fi”, au discutat cei doi la telefon.

 

Sursa foto: Captură video, Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni