• PRO TV
  • Britney Spears a spus tot adevărul despre fostul soț, Sam Asghari, în cartea recent lansată: „Este o mare...”

Britney Spears a spus tot adevărul despre fostul soț, Sam Asghari, în cartea recent lansată: „Este o mare...”

Britney Spears a spus tot adevărul despre fostul soț, Sam Asghari, în cartea recent lansată: „Este o mare...”

Recent, Britney Spears a revenit în atenția publicului, după ce și-a lansat cartea în care inclusiv fostul ei soț, Sam Asghari, are dedicate câteva pagini. Relatările artistei au fost făcute înainte de divorțul care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Gallery

​Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, este și el prezent în cartea artistei, în care a făcut o mulțime de declarații despre cele mai grele momente din viața ei, dar și despre unele amănunte pe care le-a ținut ascunse până acum.

Sam Asghari, lăudat în cartea lui Britney Spears

Britney Spears și Sam Asghari au divorțat după doar un an și două luni de la nuntă, în perioada n care fanii sperau ca aceasta să își găsească liniștea, după ce scăpase de sub tutela tatălui ei. În cartea acesteia, se regăsesc doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț, totul fiind scris înainte de separare.

Britney Spears a povestit atât momentul în care ea și fostul ei partener s-au întâlnit, cât și dățile în care acesta i-a fost alături, ajutând-o să treacă peste cele mai dureroase momente din viața ei. Acesta a fost descris ca artistă ca fiind un dar de la Dumnezeu, precizând că, din partea ei, a fost dragoste la prima vedere.

„Apreciez cât de stabil este. Îmi place că nici măcar nu bea. Îl admir – consecvența lui în ceea ce privește antrenamentele și faptul că este un om bun, că este sănătos, că are grijă de mine și că mă ajută să învăț cum putem avea grijă unul de celălalt. Este o mare sursă de inspirație și îi sunt recunoscătoare”, a scris artista, în carte.

Atracția dintre ei a fost foarte mare încă de la început

Britney a recunoscut că, încă de la început, atracția dintre ei doi a fost foarte mare și a luat naștere o legătură extrem de specială: „Am știut imediat că îl vreau în viața mea. Chimia dintre noi la început a fost nebună. Nu ne puteam ține mâinile departe unul de celălalt”.

Cu toate acestea, la finalul verii, Sam a intentat divorțul, motivând neînțelegeri ce nu le mai permit să formeze un cuplu, urmând să se afle că, de fapt, la mijloc ar fi vorba despre infidelitatea lui Britney.

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni