• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc să fie părinți : „Să vă dau această veste”. Femeia de afaceri nu își poate stăpâni entuziasmul

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc să fie părinți : „Să vă dau această veste”. Femeia de afaceri nu își poate stăpâni entuziasmul

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc să fie părinți : „Să vă dau această veste”. Femeia de afaceri nu își poate stăpâni entuziasmul

Bianca Drăgușanu este pregătită pentru al doilea copil și speră ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat. Iubita lui Gabi Bădălău abia așteaptă să fie, din nou, însărcinată și își dorește ca totul să se întâmple pe cale naturală.

Gallery

​Bianca Drăgușanu își dorește să aibă un copil cu Gabi Bădălău și a dat de înțeles că a început treaba din acest punct de vedere. Fosta prezentatoare își dorește să îi facă fiicei sale un frățior sau o surioară și vrea ca totul să se întâmple cât mai repede.

Bianca Drăgușanu vrea să aibă un copil cu Gabi Bădălău

Femeia de afaceri își dorește foarte mult să mai aibă un copil, motiv pentru care a început să facă pași în această direcție. Din cauza faptului că are 41 de ani, corpul ei are nevoie de puțin ajutor în această privință și a apelat la ajutorul unui medic.

Deși își dorește să rămână însărcinată pe cale naturală, a cerut sfatul unui medic, pentru ca acest lucru să se întâmple repede și fără prea mult efort. Mai mult decât atât, urmează să se prezinte la unele controale periodic, pentru a vedea dacă lucrurile evoluează în direcția pe care și-o dorește.

„Eu am vorbit cu domnul doctor în seara asta, să știi, și am vorbit toate posibilitățile, cum poți să rămâi însărcinată pe cale naturală, într-adevăr, cu minim efort. (...)

Eu trebuie să fiu atentă, pentru că orice tratament se urmează minim trei luni și, ca să ai rezultate, ne vedem peste trei luni, în martie, să vedem dacă totul este vizibil sau este invizibil”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai

450.000 de euro a costat-o pe Bianca Drăgușanu apartamentul din Dubai, dar își va recupera investiția cu pași repeze. Iubita lui Gabi Bădălău va închiria apartamentul și, lunar, îi vor intra bani frumoși în buzunar doar din proprietatea de pe tărâmul milionarilor.

„Bineînțeles că o să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva. El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb. Sinceră să fiu la ora asta, nu știu să spun. O noapte de cazare probabil va fi câteva sute de euro”, a spus aceasta, conform Spynews.

Sursa foto: Instagram, Facebook,Captură video 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni