• PRO TV
  • Cum a încercat ginerele lui Gigi Becali să scape nepedepsit după ce a fost prins beat la volan. Mihai Theodor Mincu a „negociat” cu judecătorii

Cum a încercat ginerele lui Gigi Becali să scape nepedepsit după ce a fost prins beat la volan. Mihai Theodor Mincu a „negociat” cu judecătorii

Cum a încercat ginerele lui Gigi Becali să scape nepedepsit după ce a fost prins beat la volan. Mihai Theodor Mincu a „negociat” cu judecătorii

Ginerele lui Gigi Becali și-a aflat pedeapsa după ce a fost prins băut la volan. Mihai Theodor Mincu a încercat să găsească o scuză plauzibilă în fața judecătorilor pentru o pedeapsă mai ușoară, însă nu prea i-a reușit.

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a încercat să scape de pedeapsă, deși a comis-o și a condus băut


În luna mai a anului 2021, ginerele lui Gigi Becali a fost oprit de oamenii legii și condus, ulterior, la INML în vederea recoltării probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, întrucât refuzase testarea alcoolscopică, invocând „probleme cu respirația”.

În final, Mihai Theodor Mincu a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice într-un local din zona de Nord a Capitalei.

În primă fază, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar în cele din urmă pedeapsa a fost schimbată cu o amendă penală, fiind nevoit să plătească acum nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro.

Potrivit cancan.ro, instanța a respins apelul acestuia, astfel că el rămâne cu pedeapsa stabilită. Mihai Mincu ar fi spus în fața instanței că a fost nevoit să se urce băut la volan, deoarece soția sa îl suna insistent.

„A recunoscut că a consumat, împreună cu martorii aproximativ un litru de vin, cu aport alimentar concomitent şi, fiind sunat de către soţie cu privire la faptul că fiica sa nu se simţea bine, a solicitat sprijinul unui şofer de la restaurant. Deoarece aceştia urmau să fie disponibili după 30-40 de minute şi având în vedere că soţia a revenit cu un apel, insistând să se deplaseze către o farmacie, nu a mai conştientizat consumul de alcool şi s-a urcat la volanul autoturismului, capacitatea sa de a conduce nefiind afectată”, au notat judecătorii, potrivit sursei citate.

Bărbatul a precizat în fața instanței că nu este un pericol public și nici nu vrea să se gândească la o posibilă pedeapsă cu închisoare, mai ales că și-a asumat fapta.

„Am băut vreo două sticle de vin, în Herăstrău. Pe drum, am fost oprit de Poliție și mi s-a găsit o alcoolemie de 1.6. Așa că mi s-a făcut dosar. Nu sunt pericol public, dovadă că și acum conduc.

Exclud să cred că pot ajunge la închisoare. Repet, am făcut o greșeală, mi-o asum”, a declarat ginerele lui Gigi Becali, potrivit sursei menționate anterior.

Sursă foto: Facebook/ Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni