• PRO TV
  • Athos Salome, noul Nostradamus, previziuni sumbre pentru sfârșitul anului 2023! Ce se va întâmpla chiar înainte de Anul nou

Athos Salome, noul Nostradamus, previziuni sumbre pentru sfârșitul anului 2023! Ce se va întâmpla chiar înainte de Anul nou

Athos Salome, noul Nostradamus, previziuni sumbre pentru sfârșitul anului 2023! Ce se va întâmpla chiar înainte de Anul nou

Athos Salome, un clarvăzător din Brazilia, denumit ”noul Nostradamus”, a ”văzut” cum arată finalul acestui an și începutul lui 2024 și dezvăluie că evenimente periculoase vor avea loc în diverse zone ale lumii.

Gallery

Renumit pentru faptul că a prezis moartea Reginei și pandemia de Covid, Athos Salome mărturisește că a văzut ce se întâmpla în viitor și ne avertizează că dezastre naturale de proporții se vor declanșa înainte de Anul Nou.

În ultimele sale revelații, clarvăzătorul ne avertizează cu privire la inundațiile masive și cutremurele ce se vor produce în următoarea perioadă. Acesta a dat locațiile precise în care dezastrele naturale ar putea avea loc, conform Mirror.co.uk. ”Nu vreau să bag frica în oameni. Eu chiar sper ca evenimentele negative pe care le prezic să nu se întâmple niciodată. Avertismentele mele trebuie să acționeze ca motivație pentru noi toți, să ne unim și să prioritizăm siguranța noastră. De asemenea, simt nevoia să subliniez importanța implementării politicile de protejare și întărire a infrastructurii și cred că, dacă guvernele și cetățenii ar coopera, am putea să evităm împreună aceste provocări”.

Conform lui Athos, activități seismice semnificative sunt așteptate în Indonezia, nordul Californiei și Canada. ”Aceste zone magnifice vor înfrunta forța dezlănțuită a naturii”.

Ploi intense vor amenința să inunde Brazilia, matca râului Gange din India și delta râului mekong din Vietnam. De asemenea, privind la ce se întâmplă în viitor, Athos avertizează Amsterdam, New York și Tokyo. ”Trebuie să se pregătească să asigure un viitor în care pământul nu este înghițit de apă”.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni