• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 20 -26 noiembrie 2023. Scorpionii pot rupe o relație amoroasă, Berbecii încasează sume importante de bani

Horoscop săptămâna 20 -26 noiembrie 2023. Scorpionii pot rupe o relație amoroasă, Berbecii încasează sume importante de bani

Horoscop săptămâna 20 -26 noiembrie 2023. Scorpionii pot rupe o relație amoroasă, Berbecii încasează sume importante de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 20 -26 noiembrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste– În prima parte a săptămânii se menține aspectul armonios, de cooprare, înțelegere dintre Mercur, planeta comunicării, și Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor. Dacă ai de rezolvat diverse chestiuni cu partenerul de cuplu, lucrurile vor merge mult mai bine și sunteți pe aceeași lungime de undă.
Bani – La finalul săptămânii, Luna formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, și cu Jupiter, marele benefic, în casa banilor. S-ar putea să încasezi sume importante de bani, dar apar și surprize neașteptate sau cheltuieli neprevăzute.
Muncă – Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul perfecționării profesionale, sistemului educațional, călătoriilor, străinătății și idealurilor. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, guvernatorul tău, care vine să susțină cu multă energie, inițiative, curaj și determinare toate activitățile intelectuale. Posibil să urmeze o perioadă cu delegații sau participare la cursuri de formare profesională.

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023

Dragoste– Cu Luna în tranzit prin zodia ta, în weekend, într-un aspect strâns cu Uranus, planeta surprizelor, și cu Jupiter, marele benefic, finalul de săptămână stă sub semnul surprizelor și al evenimentelor neprevăzute, pe care le poți declanșa chiar tu în relația cu partenerul de cuplu.
Bani – Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind banii partenerului, moștenirile sau a sumelor și bunurilor pe care le deții împreună cu alte persoane din familie. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să susțină toate demersurile tale financiare.
Muncă– La serviciu, se anunță o săptămână cu multe provocări, în prima parte, însă ai inițiative îndrăznețe în activitățile tale profesionale și s-ar putea să închei niște parteneriate, care să-ți aducă sume însemnate de bani pe termen lung.

Horoscop Gemeni săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste– Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul căsătoriei și relațiilor. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să susțină aceste domenii. Vei investi energie să-ți relansezi o relație sau dacă ești singur, să cucerești pe cineva. Atenție la faptul că în unele momente poți deveni mai impulsiv, să-ți proiectezi pe partener nemulțumirile din planul profesional!
Bani – Ai grijă la cheltuieli, în această săptămană, pentru că nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale, așa că va fi nevoie să renunți la cheltuielile inutile.
Muncă– Deși se menține, în perioada analizată, un aspect tensionat între planetele din casa muncii și Saturn din casa șefilor, există și aspecte care par să rezolve o situație într-un context profesional. Prin urmare, ai inițiative bune, îți urmezi niște obiective și lucrurile se vor aranja mult mai bine decât ai sperat.

Horoscop Rac săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste– Sectorul relațiilor sentimentale este activat în weekend, când pot să apară surprize și evenimente neașteptate, pentru că Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect strâns Uranus, planeta imprevizibilului. Dacă ești singur și participi la o petrecere sau pleci în afara orașului cu un grup de prietreni, s-ar putea să-ți atragă atenția cineva pe care până acum nici nu l-ai remarcat.
Bani – În prima parte a săptămânii, s-ar putea să ai niște surprize neașteptate în planul financiar și să apară blocaje în încasarea unor sume de bani. Și cu partenerul pot să apară discuții, prin care să-ți facă niște reproșuri că ai cheltuit prea mult. Așadar, poate ar fi cazul să iei în considerare să te oprești din cumpărături.
Muncă– Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul muncii și activităților din sfera profesională. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să susțină eforturile tale să faci lucrurile să meargă. Atenție, însă, la impulsul de a intra mai des în conflicte cu colegii sau cu cei care desfășori activități de colaborare și care nu-și respectă niște promisiuni sau termene limită! Adoptă o atitudine dura, dar nu strica relațiile!

Horoscop Leu săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste– Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției și vacanțelor. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să susțină cu multă energie impulsurile tale de a intra într-o relație, dacă ești singur, dar și de a-ți relansa relația cu partenerul de cuplu. De asemenea, este o perioadă favorabilă plecărilor în vacanță.
Bani – Intrarea Soarelui, guvernatorul tău, și a lui Marte în casa creativității, ar putea să-ți aducă beneficii financiare, dacă știi să te pui în valoare. O pasiune în care ai investit, o perioadă mai lungă de timp, ar putea să aducă sume importante în conturile tale.
Muncă– Evenimente neașteptate și vești surpriză se pot întâmpla în weekend, când Luna traversează sectorul profesional și al relațiilor cu șefii. Primești niște vești, care te iau prin surprindere, legate de schimbările, care vor avea loc la începutul anului viitor.

Horoscop Fecioara săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023

Dragoste– Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul familiei și căminului, spațiului de locuit și relațiilor cu celelalte rude. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să susțină toate demersurile tare, care țin de reamenajarea casei sau de administrarea unui imobil. Atenție la felul cum abordezi problemele în familie, pentru că vei avea tendința să domini sau să ți impui punctele de vedere în fața celorlalți și de aici se pot isca niște conflicte!
Bani –În partea a doua a săptămânii s-ar putea să primești niște sume de bani dintr-o colaborare sau să îți recuperezi o datorie pe care ai împrumutat-o unui prieten.
Muncă– Se anunță o săptămână destul de aglomerată la capitolul activități profesionale. Și finalul de săptămână ar putea să aducă evenimente neprevăzute la locul de muncă sau în relațiile cu colegii.

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023

Dragoste– Începi săptămâna cu activități care au legătură cu casa, familia, administrarea unor bunuri, faci o vizită părinților sau unor rude, cărora le oferi ajutorul. Partenerul te susține în toate demersurile tale și ești recunoscător că situația în cuplu se îndreaptă.
Bani – Cheltuieli neprevăzute pot să apară în weekend, dar și vești care să te bucure, legate de niște sume de bani, pe care le vei primi luna viitoare în plus față de salariu, sub forma de bonus sau primă.
Muncă- Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul informațiilor, învățării, comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să susțină cu multă energie activitatile profesionale/intelectuale. Ai susținere astrală în îndeplinirea obiectivelor, sarcinilor, acumulării de cunoștințe. Recomandarea astrelor este să ai grijă cum folosești energia lui Marte, pentru că este posibil să ai impulsul de a lua decizii pripite sau de a intra în conflicte cu cei cu care intri în contact, pentru că ai impresia că nu pot ține pasul cu tine.

Horoscop Scorpion săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste– Situația în cuplu nu stă prea roz și motivul neînțelegerilor tale cu partenerul să aibă legătură cu casa, spatiul de locuit sau familia. Ai grijă să nu pierzi controlul asupra situației și să apară o ruptură în weekend, când se activează casa relațiilor, iar Luna formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului. S-ar putea o situație în cuplu să se schimbe la 180 grade.
Bani – Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul banilor, pe care îi câștigi de muncă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care te determina să-ți mărești veniturile, să obții sume suplimentare de bani.
Muncă– În partea a doua a săptămânii se activează casa muncii. Ești foarte organizată și eficientă, iei inițiative, ai idei și încerci să faci un plan, o strategie. S-ar putea să primești și niște oferte, pe care care fi bine să le iei în calcul.

Horoscop Săgetător săptămâna 20- 26 noiembrie 2023

Dragoste– Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul personalității. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să-ți susțină demersurile în planul relațional. Dacă ești singur, flirtezi și faci cuceriri sau investești mai mult timp în relația cu partenerul de cuplu.
Bani – Săptămâna aceasta ar fi bine să fii mai atent la cheltuieli și la unele decizii de natură financiară, pentru că este important pe termen lung să încerci să te gestionezi mai bine.
Muncă– Evenimente neprevăzute, dar și situații supriză, care apar neașteptat, spre finalul săptămânii, ar putea să-ți dea peste cap planurile, însă reușești să te redresezi din mers și să faci față unor provocări.

Horoscop Capricorn săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste – Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul trecutului, izolării și frământărilor. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să răscolească și mai mult ce simți legat de acțiunile tale din trecut. Folosește constructiv energia lui Marte și rezolvă acele probleme care nu-ți dau pace, elimină ce te ține în loc și reevaluează o situație în cuplu!
Bani – Nu te lansa în speculații financiare, săptămâna aceasta, și evită să achiziționezi un sejur, care poate la final să aibă costuri mai mari! Posibil, dacă participi la un concurs, să câștigi o sumă de bani sau un produs. Uranus aduce surprize în weekend.
Muncă– Joi și vineri sunt cele mai active zile la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită. Dacă simți că ai nevoie de ajutor de la colegi, nu ezita și cere-l! Te vei achita altă dată față de cine se implică alături de tine, să reușești să respecți un termen limită.

Horoscop Vărsător săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste– Fii pe fază, pentru că la finalul săptămânii pot să apară evenimente neprevăzute în familie sau cu casa ! Se poate strica ceva, să fii nevoit să chemi un meșter, să schimbi un obiect electrocasnic! Nu era momentul unor cheltuieli neprevăzute, dar dacă ai tot amânat niște reparații, era inevitabil, la un moment dat, să se întâmple și să trebuiască să te ocupi.
Bani – Atenție la planurile financiare și fă-ți o strategie pentru perioada urmtătoare, dacă vrei să nu rămâi fără bani în conturi de sărbători!
Muncă– Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, relațiilor sociale și implicarea în diverse proiecte sau cauze. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să-ți susțină proiectele de viitor. Atenție, însă, la tendința sau impulsul de a lua decizii pripite sau la faptul că vrei să conduci, fără să te consulți cu cei cu care lucrezi!

Horoscop Pești săptămâna 20 -26 noiembrie 2023

Dragoste– Axa financiară se dinamizează la începutul săptămânii și ești determinată să ai niște discuții cu partenerul de cuplu pentru clarificarea unor situații. S-ar putea ca o acțiune a partenerului să-ți aducă zâmbetul pe buze și să vă relansați relația, să aveți parte de un nou început.
Bani – Spre finalul săptămânii se activează sectorul financiar și faci cheltuieli. Este un moment bun să-ți abordezi șefii să obții o mărire salarială sau să semnezi un contract, să obții un beneficiu.
Muncă– Soarele își începe traseul prin zodia Săgetător, din 22 noiembrie, prin sectorul carierei și imaginii. Pe 24 noiembrie îl urmează și Marte, planeta acțiunii, care vine să susțină demersurile tale în planul profesional, să-ți aducă curajul să iei inițiative, să te pui în valoare, să te remarci cu o idee, un plan pe care-l propui șefilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni