• PRO TV
  • Andrei Bordeianu de la Love Island nu știe ce a pierdut. Cât de frumoasă este Ada Maria Ileana în rochie de mireasă

Andrei Bordeianu de la Love Island nu știe ce a pierdut. Cât de frumoasă este Ada Maria Ileana în rochie de mireasă

Andrei Bordeianu de la Love Island nu știe ce a pierdut. Cât de frumoasă este Ada Maria Ileana în rochie de mireasă

Ada Maria Ileana este fosta concurentă de la Love Island, care a avut o relație cu Andrei Bordeianu. Cei doi s-au cunoscut în vila din Tenerife și au petrecut clipe frumoase împreună. Povestea lor de iubire a fost năruită în momentul în care fosta parteneră a tânărului, Alexandra Ebru, a intrat în show.

În cadrul emisiunii, Andrei a recunoscut că este încă îndrăgostit de Alexandra și a ales-o pe ea în locul Adei.

„Nu am regrete, pentru că în situația în care sunt nu aveam cum. Într-adevăr, m-am deschis greu, am pus bariere și am încercat să îl testez. Poate că nu trebuia să fac asta și să fiu mai prezentă. Nu am știut că nu am timp!”, a spus Ada, cu ochii în lacrimi într-un interviu. 

După eliminarea din show, Ada și-a reluat activitatea de model. Ea se pregătește de Miss World 2023, acolo unde va reprezenta România. De asemenea, ea continuă să colaboreze cu diferite branduri de modă. 

Recent, Ada Maria Ileana și-a cucerit urmăritorii cu o apariție în rochie de mireasă. Ea a acceptat să prezinte mai multe modele de rochii pentru o casă de modă. Tânăra este foarte elegantă și rafinată.

Gallery

Ada Maria Ileana, despre participarea la Miss World 2023

Fosta concurentă de la Love Island a dezvăluit pentru PRO TV cum a primit vestea că va reprezenta România la Miss World 2023. 

„Este o responsabilitate enormă pentru mine să particip la Miss World și să reprezint România, la o competiție atât de mare. Sper din tot sufletul să am timpul necesar să mă pregătesc. Cred că pregătirea mea de până acum mă va ajuta foarte mult. Vreau să mulțumesc și pentru această onoare, pentru că este o mare, mare, mare onoare și sper că o să vă reprezint așa cum trebuie”, a spus ea.

După Love Island, Andrei Bordeianu a rămas împreună cu Alexadra. Cei doi s-au relaxant împreună la piscină. 

„Din Tenerife direct la București să vă încălzim cu iubirea noastră. Sunt mândru ca ne-am câștigat unul pe celălalt! Știu că vă sunt dator cu niște răspunsuri, stați geană pe story pentru că o să vă vorbesc tot adevărul, promit”, a scris el pe pagina de socializare. 


Povestea concurenților Love Island România continuă într-un nou show, pe VOYO. Urmărește, în fiecare joi, Love Island After!

Sursă foto: Facebook, Instagram 

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni