• PRO TV
  • FOTO Mâncare cu viermi și carne stricată la cantina Academiei de Poliție din București! Mai mulți studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

FOTO Mâncare cu viermi și carne stricată la cantina Academiei de Poliție din București! Mai mulți studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

FOTO Mâncare cu viermi și carne stricată la cantina Academiei de Poliție din București! Mai mulți studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

Autoritățile de la Direcția de Sănătate Publică au pornit o anchetă epidemiologică la cantina Academiei de Poliție din București, după ce mai mulți studenți au ajuns în stare gravă la spital cu toxiinfecție alimentară. Imaginile de-a dreptul înfiorătoare cu mâncarea ce le era servită au ajuns virale pe internet.

Gallery

​Academia de Poliție din București se află în mijlocul unui scandal de proporții după ce mai mulți studenți care au mâncat la cantina instituției au făcut toxiinfecție alimentară. (Vezi imaginile în galeria de mai sus).

Imagini îngrozitoare cu alimentele pline de viermi și carne stricată au făcut înconjurul internetului, iar Sindicatul Europol a anunțat că au fost sesizate autoritățile cu atribuții în domeniu.

Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție se continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării.

În meniul primit azi, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată, cu miros înțepător.

Am sesizat toate autoritățile cu atribuții în domeniu și sperăm că nu se va mușamaliza și acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut, când studenții au fost înghesuiți câte 16 în dormitoare, mai rău ca pușcăriașii, în condiții insalubre”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

@edward.deara1 #academiadepolitie #ministerulafacerilorinterne #fy #fyp #foryou #polițiaromână #scoaladepolitie #policeacademy #viral #worldwide #corruption #coruptie #faracoruptie #save #drepturileomului #universitate #faraabuzuri #students #diaspora #diasporatiktok #directiageneralaamunicipiuluibucuresti #admitere #studentsrights #academiadepolitie??❤?‍♀️ ♬ Experience (Slowed) - noel.smt

Academia de Poliție din București: „Niciun student nu a fost internat”

Într-un comunicat oficial de presă, reprezentanții Academiei de Poliție din București au spus că nimeni nu a ajuns la spital și că studenților care au prezentat afecțiuni li s-a acordat tratament medical de specialitate.

„În urma acestui incident, niciun student al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” nu a fost internat, celor afectați recomandându-li-se tratament medical de specialitate.

De urgență, specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică București, s-au prezentat la sediul instituției noastre pentru desfășurarea unei anchete epidemiologice.

Aspectele menționate nu afectează derularea procesului didactic din instituție.

Conducerea Academiei a dispus constituirea unei comisii în vederea efectuării de verificări cu privire la respectarea tuturor normelor de depozitare, de manipulare, de preparare și servire a alimentelor”, a transmis Academia de Poliție într-un comunicat de presă.

Foto: TikTok, Facebook/Sindicatul Europol, Facebook/Academia de Poliție București

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni