• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă acum Diana Dumitrescu, actrița care a jucat personajul principal din serialul „Regina”

Cum arată și cu ce se ocupă acum Diana Dumitrescu, actrița care a jucat personajul principal din serialul „Regina”

Cum arată și cu ce se ocupă acum Diana Dumitrescu, actrița care a jucat personajul principal din serialul „Regina”

Diana Dumitrescu a jucat în serialul fenomen „Regina”, având chiar rolul principal. Totuși, de atunci, oamenii nu au mai văzut-o atât de des pe micile ecrane și s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea.

Gallery

​Diana Dumitrescu a fost una dintre cele mai urmărite actrițe din România, la începutul anilor 2000. Mai exact, în anul 2008, ea a primit rolul principal în telenovela „Regina”, iar de atunci a fost constant în atenție publicului larg. Deși timp de câțiva ani oamenii o vedeau mereu pe micile ecrane, ulterior ea și-a schimbat cu totul cariera și aspectul fizic.

După ce a renunțat la actorie, Diana Dumitrescu și-a îndreptat atenția către televiziune, prezentând, la un moment dat, o emisiune matrimonială. Se pare că nici aici nu a fost locul potrivit pentru ea, motiv pentru care, în 2013, și-a început o mică afacere cu flori:

„Eu tot timpul am avut o pasiune pentru lucrul cu lemnul și mi-am dezvolat-o în 2013, când am început să fac niște cutii, pornisem o afacere. Nu m-am mai ocupat, pentru că nu am mai avut timp, s-a ocupat sora mea și după l-am lăsat așa. Între timp, am pornit să fac un curs de flori, de la ideea aranjamentelor de masă, pentru că mie îmi place să aranjez mese. La un moment dat, un prieten m-a rugat să îi rearanjez restaurantul, de acolo am făcut un curs de florist și practic am pus bazele acestei mici afaceri.

Era o idee d-ale mele de foarte mult timp, dar nu i-am dat drumul. Mă ocup de aranjamentul meselor, decorațiuni pentru petreceri, dar la o scară mai mică. Faptul că lucrez cu florile, mă relaxează foarte tare și asta am descoperit în momentul în care am făcut cursul de florist.”, a declarat Diana Dumitrescu pentru fanatik.ro, în 2021. 

Cu ce se ocupă Diana Dumitrescu în prezent

În acest moment, Diana Dumitrescu s-a concentrat pe afaceri, dar și pe rețelele de socializare. Aceasta are o comunitate de peste 466.000 de oameni pe Instagram, acolo unde promovează des diverse produse de îngrijire personală.

Mai mult decât atât, Diana Dumitrescu are și un blog pe care scrie constant, acoperind subiecte de lifestyle feminin, fashion, sănătate sau sport. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ ACUM DIANA DUMITRESCU

Sursă foto: Instagram, Arhivă

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni