• PRO TV
  • Culiță Sterp a dezvăluit de ce a fugit de la locul accidentului, la un an de la incidentul care a avut loc în Cluj. Ce le-a spus judecătorilor

Culiță Sterp a dezvăluit de ce a fugit de la locul accidentului, la un an de la incidentul care a avut loc în Cluj. Ce le-a spus judecătorilor

Culiță Sterp a dezvăluit de ce a fugit de la locul accidentului, la un an de la incidentul care a avut loc în Cluj. Ce le-a spus judecătorilor

La un an de când a produs accidentul din Cluj, Culiță Sterp s-a prezentat în fața magistraților și le-a explicat cum s-a produs incidentul. Artistul a încercat să obțină procedura simplificată pentru că și-a recunoscut vina, însă cererea i-a fost respinsă.

Gallery

Culiță Sterp din nou în fața judecătorilor

Anul trecut, pe 22 noiembrie, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Artistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, fără să se asigure și a lovit altă mașină.

Cântărețul de muzică de petrece a scăpat teafăr și nevătămat, însă celălalt șofer a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Culiță Sterp s-a aflat, timp de opt luni, sub control judiciar.

La un an de la accident, artistul le-a explicat magistraților cum s-a întâmplat totul și a încercat să-i convingă pe judecători să-i aplice procedura simplificată, întrucât și-a recunoscut vina, dar cererea sa a fost respinsă, deoarece a fugit de la locul faptei, mai mult, consumase alcool și substanțe interzise.

Acesta susține că motivul pentru care a plecat de la locul accidentului este starea de șoc care l-a cuprins în acele momente, dar și că a crezut că are nevoie la baie.

„A fost prima oară când am pățit așa ceva, îmi pare rău. Având un sentiment ciudat că mă trecea la baie şi nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier. Când mi-am revenit, țin minte că eram în parcul din spatele Teatrului. Am aflat de la dosar că a durat 15 -20 de minute, dar lucrurile s-au petrecut foarte repede, nu am conștientizat cât a durat starea de şoc.

Când am auzit ambulanța, mi-am revenit, m-am prezentat polițiştilor și le-am spus că eu sunt șoferul implicat în accident. M-am interesat de starea victimei și m-am bucurat că nu a pățit nimic grav”, a declarat Culiță Sterp pentru Clujust.

În momentul testării, polițiștii au constatat că artistul avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Probele biologice au scos la iveală și că acesta consumase substanțe interzise.

„M-au testat cu aparatul etilotest și am fost condus la spital. Valoarea alcoolemiei era sub limita la care se face dosar penal și nu mă aflam sub influenţa substanțelor la data accidentului rutier, concluzie şi a medicilor de la Urgențe când m-au examinat clinic.

Nu mă pricep că nu sunt consumator, am fost cu prieteni la petrecere dar nu știu ce. Ce a ieșit la analiza cred ca aia e”, a declarat Culiță Sterp pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni