• PRO TV
  • O polițistă de 22 de ani a fost prinsă la furat într-un mall din Iași. Greșeala "de începător" care a dat-o de gol

O polițistă de 22 de ani a fost prinsă la furat într-un mall din Iași. Greșeala "de începător" care a dat-o de gol

O polițistă de 22 de ani a fost prinsă la furat într-un mall din Iași. Greșeala "de începător" care a dat-o de gol

O tânără polițistă, la început de carieră, a fost prinsă în timp ce fura haine într-un mall din Iași. Ce greșeală a făcut tânăra de 22 de ani, înainte să iasă din magazin?

Cât costau hainele furate de polițista din Iași

O polițistă de 22 de ani a mers în mall și și-a luat mai multe haine, însă nu le-a plătit.
Alarma de pe haine a dat-o de gol, iar paznicul magazinului a pus mâna pe ea. Agenţii chemaţi la faţa locului au descoperit, şocaţi, că hoaţa le e colegă.

„Tânăra poliţistă ieşise la shopping în mall, însă a pus ochii pe mai multe produse decât își putea permite. Agenta a uitat rapid de uniforma pe care o poartă şi a furat hainele râvnite. Însă socoteala din magazin nu i-a ieșit. Alarma uitată pe haine a dat-o de gol.

Paznicul a mers glonţ la ea şi a oprit-o. Poliţista n-a avut încotro şi i-a arătat tot ce furase. Bărbatul a sunat la 112, iar mai mulţi agenţi, colegi de-ai tinerei, au venit şi au luat-o la întrebări”, potrivit unui site de știri.

Pentru prejudiciul de 554 de lei a fost întocmit dosar penal pentru furt. „Conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări a dispus efectuarea cercetării disciplinare pentru următoarele posibile abateri disciplinare: comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale sau prestigiului instituţiei”, a declarat Maria Cristea, Inspectoratul General pentru Imigrări.

Fata de 22 de ani, originară din Vaslui, a fost angajată recent la Inspectoratul General pentru Imigrări. Conform declarației de avere completată pe data de 30.05.2023, aceasta nu deține niciun bun pe numele ei și singurul venit pe care îl are este din salariu. Pentru fapta ei, polițista s-a ales cu dosar penal pentru furt și riscă să-și încheie cariera în MAI.

Sursă foto: shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni