• PRO TV
  • S-a dat cu zoom! Brazilianca Anitta, ținută incendiară la premiile Latin Grammy

S-a dat cu zoom! Brazilianca Anitta, ținută incendiară la premiile Latin Grammy

S-a dat cu zoom! Brazilianca Anitta, ținută incendiară la premiile Latin Grammy

Imposibil de ignorat – așa a fost Anitta la decernarea premiilor Latin Grammy. Brazilianca în vârstă de 30 de ani a avut, de departe, cea mai îndrăzneață ținută a serii.

Anitta a fost la un pas de un accident vestimentar pe scena premiilor Latin Grammy, din cauza rochiei alese pentru eveniment. Cunoscută pentru ținutele sale incendiare, brazilianca și-a făcut de cap și de data asta, într-o rochie roșie cu decupaje îndrăznețe, de la brandul Dsquared2.

Gallery

​Sursa foto: GETTY IMAGES, Profimedia

Cu o asemenea ținută, e de înțeles că paparazzii au urmărit-o la fiecare pas! Pe scenă alături de Luis Fonsi, Anitta a fost la un pas să arate mai mult decât a intenționat! Din fericire, rochia nu i-a jucat feste!

Anitta a postat pe pagina ei de Instagram cum și-a pregătit look-ul pentru Latin Grammy și nu pare deloc ușor:)

View this post on Instagram

A post shared by Anitta ? (@anitta)


De câteva luni Anitta se iubește cu unul dintre cei mai râvniți burlaci – italianul din 365 Days, Simone Susinna. Cei doi și-au expus relația încă de la început, iar acum sunt deja cuplul preferat al paparazzilor.

Anitta, cea mai apreciată cântăreață braziliană, a fost căsătorită în trecut și a avut și mai multe relații cu bărbați celebri. Pe lista ei de cuceriri se află Maluma, rapperul Tyga sau fotbalistul Neymar.

În ultimii 10 ani, Anitta a devenit cea mai mare vedetă pop din Brazilia. De la fetița din favelale din Rio, care cânta cu deodorantul pe post de microfon, a ajuns la faimă mondială. Pe lângă piesele de succes, are și două seriale pe Netflix și peste 63 de milioane de fani pe Instagram.

A cântat live la Jocurilor Olimpice, a condus paradele carnavalului de la Rio, a fost pe coloana sonoră a filmului Charlie's Angels, cu Kirsten Stewart în rol principal.

Turneele ei sunt în mod constant sold out și a colaborat cu artiști precum Madonna, Cardi B, Snoop Dog, Ricky Martin, Major Lazer, Maluma și J Balvin.

Piesele ei combină stilul pop cu funk Carioca și reggaeton.
Nu ascunde faptul că a apelat la operații estetice, iar fanii îi apreciază enorm sinceritatea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni