• PRO TV
  • Cum face Bianca Drăgușanu 5.000 de euro fără să se ridice din pat: „Niște bani frumoși”

Cum face Bianca Drăgușanu 5.000 de euro fără să se ridice din pat: „Niște bani frumoși”

Cum face Bianca Drăgușanu 5.000 de euro fără să se ridice din pat: „Niște bani frumoși”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit într-un interviu recent modul în care face bani, fără să se ridice din pat. Vedeta se poate numi o expertă a investițiilor!

Gallery

​Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Aceasta are o comunitate mare de fani care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare și care o apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă cu fiecare ocazie.

Recent, în cadrul unui interviu organizat cu ocazia lansării Miami Bici 2, filmul produs de Bromania și Codin Maticiuc, Bianca Drăgușanu a povestit cum face bani, atunci când nu se ridică din pat. Diva a cumpărat un apartament în Dubai pe care îl închiriază în regim de AIRBNB, care îi produce lunar aproximativ 5.000 de euro.

„De fiecare dată când o să merg în Dubai, posibil să locuiesc sau nu acolo, asta nu înseamnă că nu stau mai mult de o săptămână acolo. În rest, el va intra în Airbnb, la închiriat. Este un apartament într-un hotel și l-am luat ca investiție, pe lună trebuie să îmi aducă mie niște bani frumoși. Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună, din apartamentul pe care l-am cumpărat în Dubai acum un an.”, a spus ea pentru CANCAN.

Bianca Drăgușanu a spus cine este „crush-ul” ei din lumea cinematografică

Bianca Drăgușanu a fost întrebată, în cadrul aceluiași interviu, cine este celebritatea din lumea cinematografică pe care o apreciază:

„Codin Maticiuc! E prietenul meu, ne știm de când eram mici”, a spus

Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni