• PRO TV
  • Un bărbat care a câștigat la Loto 29 milioane de dolari are câteva sfaturi pentru jucători: ”E cea mai ciudată experiență”

Un bărbat care a câștigat la Loto 29 milioane de dolari are câteva sfaturi pentru jucători: ”E cea mai ciudată experiență”

Un bărbat care a câștigat la Loto 29 milioane de dolari are câteva sfaturi pentru jucători: ”E cea mai ciudată experiență”

Un câștigător al premiului cel mare la Loto, Timothy Schultz, care a câștigat în 1999, a făcut o listă cu lucrurile pe care și-ar fi dorit să le știe înainte de a se îmbogăți cu 29 milioane de dolari.

Schultz este conștient că acum suntem în era digitală și că e posibil să ne cumpărăm bilete la Loto online, dar spune că, dacă achiziționăm bilete fizice, este foarte important să le păstrăm în siguranță.
Acesta recomandă să punem biletele într-o seif sau cutie cu cheie înainte de a le încasa.
”E cea mai ciudată experiență să câștigi la Loto”.
În același timp, Schultz îi sfătuiește pe câștigători să rămână calmi, cel puțin până intră în posesia premiului în bani.

”Nu vreți să spuneți tuturor că tocmai ați câștigat la Loto înainte de a vă vedea cu banii în mână.
Eu am trecut de la a lucra într-o benzinărie, cu puțin peste salariul minim, la a-mi vedea lumea dată peste cap instant”.

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care Schultz pe dă posibililor câștigători la Loto este să găsească un expert, care să-i ajute să-și investească banii cu succes și să nu-i piardă în doar câțiva ani.
”Găsiți pe cineva cu experiență, în care puteți avea încredere”.

Nu în ultimul rând, Schultz vorbește despre cât de important este să rămâi cu picioarele pe pământ, spunând că deși multe se vor schimba în viață, la fel de multe vor rămâne la fel.
”Nu trebuie să te schimbe faptul că ai câștigat la loterie.
Poți să devii o variantă mai generoasă a ta. Oricare sunt interesele și hobby-urile tale, este posibil să le practici la un nivel mai mare”.

Chiar dacă să-ți petreci restul vieții pe o insulă exotică sună perfect, Timothy Schultz îi sfătuiește pe câștigătorii la loterie să facă ceea ce îi face fericiți și să persevereze în acea direcție, pentru a avea un scop în viață.

Foto: YouTube/Timothy Schultz

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni