• PRO TV
  • Ce spunea Irinuca Columbeanu despre divorțul dintre Monica Gabor și Irinel. Declarații sfâșietoare: „Îmi trebuie o mamă!”

Ce spunea Irinuca Columbeanu despre divorțul dintre Monica Gabor și Irinel. Declarații sfâșietoare: „Îmi trebuie o mamă!”

Ce spunea Irinuca Columbeanu despre divorțul dintre Monica Gabor și Irinel. Declarații sfâșietoare: „Îmi trebuie o mamă!”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu mulți ani, după ce frumoasa șatenă a aflat că fostul milionar și-a petrecut câteva zile în compania altor domnișoare. La acea vreme, Irinuca avea doar 4 ani, însă a înțeles perfect ce se întâmplă cu părinții ei.

Gallery

​Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi, la începutul anilor 2000, ocupau  toate paginile ziarelor, grație aparițiilor fabuloase pe care le aveau, atunci când erau invitați la evenimente mondene. 

Cei doi s-au căsătorit în anul 2006, iar la un an distanță, Monica a născut-o pe singura lor fiică, Irinuca. Deși la acel moment părea că relația lor va dura veșnic, în 2011 cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Divorțul acestora a acaparat primele pagini ale ziarelor, însă puțini sunt cei care știu cum s-a simțit Irinuca în tot acest timp. 

Gallery

​Ce spunea Irinuca despre divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Irinuca Columbeanu este, în acest moment, o domnișoară extrem de frumoasă și educată, care reușește să își câștige existența prin propria ei muncă. Aceasta pictează și vinde tablouri, iar unele ajung să coste chiar mii de euro. 

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, povestea Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.

Totuși, la momentul divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, Irinuca avea doar 4 ani. Aceasta a simțit separarea dintre părinții ei extrem de puternică, așa cum ar privi-o orice copil care își dorește să fie alături atât de mamă, cât și de tată.

În trecut, pe rețelele de socializare, Irinuca a postat un videoclip în care își desenase viața. Aceasta a postat câteva lacrimi creionate și o inimă frântă, iar în dreptul postării a scris: „mama” și „tata”. 

„Pe la vârsta de 3-4 anișori eram foarte tristă pentru că părinții mei se despărțiseră. Logic! Mie îmi trebuia o bonă. Numai că mie nu-mi trebuia o bonă, îmi trebuia o mamă”, a povestit Irina Columbeanu în timp ce își desena viața.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni