• PRO TV
  • Fiica lui Adrian Kreiner a trăit clipe de groază, în mâinile criminalilor tatălui ei. Au intrat cu pistolul peste ea în dormitor

Fiica lui Adrian Kreiner a trăit clipe de groază, în mâinile criminalilor tatălui ei. Au intrat cu pistolul peste ea în dormitor

Fiica lui Adrian Kreiner a trăit clipe de groază, în mâinile criminalilor tatălui ei. Au intrat cu pistolul peste ea în dormitor

Moartea lui Adrian Kreiner a luat prin surprindere o țară întreagă. Omul de afaceri din Sibiu a fost bătut până la deces de trei indivizi. În timp ce afaceristul își dădea ultima suflare, fiica lui și iubita acesteia se aflau în locuință.

Adrian Kreiner s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, în noaptea de duminică spre luni, când trei indivizi au intrat în locuința acestuia și l-au bătut cu bestialitate. În tot acest timp, fiica milionarului, care abia se întorsese din Austria alături de iubita sa, Adriana Emilia Viliginschi, se aflau în casă.

În timp ce Adrian Kreiner era torturat de către cei trei indivizi, Adriana Viliginschi s-a ascuns în dulap, în timp ce fiica afaceristului, care dormea la etaj, a ieșit din cameră pentru a verifica ce se întâmplă. Potrivit unor surse judiciare care au făcut declarații cu privire la subiect pentru publicația Gândul, Vanessa a fost imediat observată de unul dintre criminali, care a pornit în grabă spre ea. 

Îngrozită, aceasta a intrat imediat înapoi în dormitor și a răsucit cheia în broască de mai multe ori. Cu toate acestea, bărbatul a început să se izbească în ușă, cu furie, până când tocul a cedat. Cu pistolul în mână, criminalul a pășit pragul camerei Vanessei, a băgat un glonț pe țeavă și a îndreptat arma spre capul acesteia. 

În timp ce Vanessa stătea cu pistolul la cap, un alt ucigaș a intrat în dormitorul tinerei de 20 de ani și a început să răscolească întreaga încăpere, în căutarea unor bunuri de valoare.

Cum a reușit să scape fiica lui Adrian Kreiner din mâinile criminalilor

Vanessa Kreiner a trăit cele mai grele clipe din viața ei. Aceasta a fost eliberată de ucigași abia după ce unul dintre ei a strigat, de la partener, „Done” (n.r. Gata, tradus din limba engleză). Acest lucru ar fi însemnat că Adrian Kreiner nu mai este în viață, deci misiunea lor a fost îndeplinită.

În urma incidentului, tânăra în vârstă de 20 ani ar fi avut nevoie de ajutorul unui medic psihiatru, în condițiile în care ar fi rămas cu sechele.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni