• PRO TV
  • Balenciaga "lovește" din nou: vinde o fustă care arată fix ca un prosop de baie! Suma ridicolă pe care o cere pe ea

Balenciaga "lovește" din nou: vinde o fustă care arată fix ca un prosop de baie! Suma ridicolă pe care o cere pe ea

Balenciaga "lovește" din nou: vinde o fustă care arată fix ca un prosop de baie! Suma ridicolă pe care o cere pe ea

Balenciaga nu își dezamăgește nici de data asta fanii! Tocmai a lansat o nouă creație controversată, care stârnește valuri de reacții pe internet.

Practic este vorba despre un prosop vândut pe post de fustă, pe care probabil toate fashionistele și-l vor dori. Fusta-prosop, pentru că fix asta este și chiar așa se numește, costă o avere. Dacă vrei să fii în pas cu ultimele tendințe, trebuie să plătești 925 $, adică echivalentul a 4200 de lei. Dar trebuie să vedem și avantajele: după masă, nu ne mai trebuie prosop, ne putem șterge direct pe fustă.

Gallery

​Sursa foto: BALENCIAGA

“Capodopera” Balenciaga este unisex, așa că și bărbații se pot bucura de avantajele unei asemenea piese vestimentare. Este 100% bumbac, are doi nasturi în talie și o curea reglabilă în interior. Practic pentru toate formele și dimensiunile!
Modelul care o poartă a combinat-o cu o pereche de pantaloni largi, un hanorac negru și ochelari de soare. Evident, pe TikTok au apărut și variante mai… “comerciale” ale fustei :) De la supermarket, de exemplu :)

@doina_cristiana #pamflet #balenciaga #towelskirt ♬ Pretty Girls Walk - Big Boss Vette

De curând, o altă creație fashion a făcut valuri pe rețelele de socializare. Este vorba despre geanta de 1 milion de dolari, lansată de Louis Vuitton.

​Sursa foto:GETTY IMAGES

Numită “Millionaire Speedy”, geanta este făcută manual din piele de crocodil, este decorată cu diamante și poate fi comandată în una din cele 5 culori disponibile – galben, roșu, verde, albastru și maro.

“Pielea din care e făcută e atât de moale încât ai impresia că ți se topește în mână”, spune Pharrell Williams, directorul creativ al brandului.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Balenciaga (@balenciaga)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni