• PRO TV
  • Un influencer din România, la un pas să fie evacuat din apartament de propria familie: „Un lucru exagerat de grav”

Un influencer din România, la un pas să fie evacuat din apartament de propria familie: „Un lucru exagerat de grav”

Un influencer din România, la un pas să fie evacuat din apartament de propria familie: „Un lucru exagerat de grav”

Robert este un tânăr care a reușit să își construiască o carieră în online, acesta activând pe platforma TikTok, acolo unde este urmărit de peste 132.000 de oameni.

Robert este unul dintre tinerii care au reușit să își creeze o comunitate unită pe platforma TikTok. Acesta postează constant videoclipuri în care le arată oamenilor ce își cumpără,  vorbește despre drepturile persoanelor ce aparțin de comunitatea LGBTQ+, însă, cel mai cunoscut este datorită storytime-urilor sale.

Recent, Robert a povestit pe rețelele de socializare cum familia lui își dorește să îl evacueze din casă din cauza conținutului pe care el îl postează pe TikTok:

„Eu sunt Robert, nu sunt Roberta, nu sunt Marița. Sunt un băiat cu apucături feminine. Ideea este în felul următor: o să îmi fie atacat actul de moștenitor și, la aportul familiei mele, să evacuez apartamentul. Mama mea este împotriva acestui lucru, nu o să lase să se întâmple așa ceva.. Singurul mod prin care eu aș putea rămâne în locuință este ca eu să mă opresc din a face TikTok, din a activa pe această platformă, să-mi cer scuze în direct că mi-am făcut familia de râs. Acest lucru nu o să se întâmple niciodată!”, a spus el.

@777robert.i

♬ sunet original - 777robert

Sursă foto: Captură ecra/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni