• PRO TV
  • Modelul viral pe TikTok după ce a defilat ca pe catwalk la un priveghi: „Asta și-ar fi dorit”. Cum au reacționat rudele decedatului

Modelul viral pe TikTok după ce a defilat ca pe catwalk la un priveghi: „Asta și-ar fi dorit”. Cum au reacționat rudele decedatului

Modelul viral pe TikTok după ce a defilat ca pe catwalk la un priveghi: „Asta și-ar fi dorit”. Cum au reacționat rudele decedatului

Fotomodelul american Erica L. Carrington a ajuns în atenția presei după ce a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care defilează ca pe podiumul de modă … la un priveghi.

Gallery

Clipul bizar s-a viralizat rapid, iar unii dintre internauți au fost de-a dreptul șocați. Îmbrăcată într-o rochie gri, mulată, cu un accesoriu pe cap din strasuri și cizme argintii, Erica a defilat pe covorul roșu, printre rudele defunctului, până la sicriul descoperit.

Aceștia au aplaudat-o și chiar au scos telefonul pentru a imortaliza momentul pregătit de Erica.

Erica a fost criticată însă pentru „spectacolul” ei de către internauții care au urmărit clipul. Modelul a explicat apoi că a fost vorba despre un omagiu adus regretatului ei prieten și că este „ceea ce și-a dorit designerului”.

Nu pot să cred așa ceva. Asta e o înmormântare adevărată? Serios acum? Sau e parte dintr-un show?”, „Acum chiar că am văzut totul. Ce urmează oameni buni? Serios?”, „Nu eram pregătit pentru asta”, „Cât de bizar!”, „Mi se pare înfiorător!”, „Dumnezeule, unde s-a ajuns”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Au fost însă și oameni care au lăudat gestul modelului. Erica a declarat pentru Daily Mail că aceasta defilare a fost un tribut adus bunului ei prieten, creatorul de modă Vernest Moore.

Erica a defilat în una din creațiile „Ve’Moore Couture” la Muzeu de Artă din Newark, New Jersey, acolo unde au avut loc funeraliile designerului. Pe lângă faptul că i-a fost muză, Erica i-a fost și prietenă de suflet designerului care s-a stins la sfârșitul lunii octombrie la 62 de ani. Erica a adăugat că acest „moment” a fost unul dintre „cele mai grele lucruri” pe care a trebuit să le facă vreodată.

Fotografii: capturi TikTok/ Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni