• PRO TV
  • Lu-K Beats, membru al trupei Șatra B.E.N.Z, are nevoie urgentă de sânge! Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul

Lu-K Beats, membru al trupei Șatra B.E.N.Z, are nevoie urgentă de sânge! Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul

Lu-K Beats, membru al trupei Șatra B.E.N.Z, are nevoie urgentă de sânge! Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul

Lu-K Beats, membru fondator și producător al trupei Șatra B.E.N.Z. a postat cu puțin timp în urmă un mesaj care i-a îngrijorat pe fani! Acesta se află la spital și are nevoie urgentă de sânge.

Șatra B.E.N.Z. este, de departe, una dintre cele mai cunoscute și ascultate trupe din România. Aceasta a fost alcătuită din cinci membrii: Killa Fonic, Lu-K Beats, SuperEd, NOSFE și Keed. În acest moment, formația este dusă mai departe doar de trei dintre ei, după ce Killa Fonic s-a retras din proiect și NOSFE s-a stins din viață. 

Moartea lui NOSFE a venit ca un fulger în inimile oamenilor. Acesta s-a stins din viață la doar 37 de ani, după ce a suferit un infarct, chiar în curtea casei sale. Decesul acestuia a provocat multă tristețe în inimile fanilor și apropiaților lui. 

Lu-K Beats a ajuns pe patul de spital! Ce mesaj a postat artistul

Lu-K Beats a transmis pe rețelele de socializare un mesaj care i-a îngrijorat pe fani. Acesta a cerut ajutorul urmăritorilor lui, spunând că are nevoie urgentă de sânge. În postare s-a menționat și că, în aceste clipe, este internat la Spitalul Județean Ilfov.

Cine este dispus, am nevoie de oameni, să îmi doneze sânge la orice centru de donare, în numele Luca George Iulian, pentru Spitalul Județean Ilfov. Mulțumesc!”, este mesajul postat, în urmă cu puțin timp, de Lu-K Beats, pe pagina lui de Instagram.

Sursă foto: Lu-K Beats/Instagram, NOSFE/Instagram, Șatra B.E.N.Z/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni