• PRO TV
  • Ce a dezvăluit prietenul lui Adrian Kreiner despre moartea afaceristului din Sibiu. Detalii care pot schimba cursul anchetei

Ce a dezvăluit prietenul lui Adrian Kreiner despre moartea afaceristului din Sibiu. Detalii care pot schimba cursul anchetei

Ce a dezvăluit prietenul lui Adrian Kreiner despre moartea afaceristului din Sibiu. Detalii care pot schimba cursul anchetei

Prietenul lui Adrian Kreiner a făcut o serie de declarații care ar putea ajuta la soluționarea cazului morții afaceristului din Sibiu. Iată ce a dezvăluit!

Adrian Kreiner a fost un cunoscut om de afaceri din Sibiu. Acesta, la începutul lunii noiembrie a anului 2023, a fost găsit decedat în propria sa locuință. Potrivit primelor informații din anchetă și a imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, afaceristul a fost bătut până la moarte, apoi i-au fost furate obiecte de valoare din casă.

La scurt timp de la constatarea decesului, în spațiul public au apărut și primele imagini cu criminalii: trei bărbați, a căror identitate nu a fost recunoscută încă. În acest caz, oamenii legii din Sibiu au deschis o anchetă care și acum este în plină desfășurare.

Ce a dezvăluit prietenul lui Adrian Kreiner despre viața afaceristului

Unul dintre prietenii lui Adrian Kreiner a decis să vorbească despre bărbatul care mult timp i-a fost ca un frate. Acesta a dezvăluit că Adi, așa cum îi spuneau apropiații, era un om foarte bun la suflet, care nu voia să intre în polemici niciodată. 

Cu toate acestea, prietenul lui Adrian susține că a mai auzit în trecut că afaceristul ar fi primit amenințări cu moartea. 

”Era foarte ok! Adică, din punctul meu de vedere, era doar pe distracție, pe… foarte cumsecade! Nu deranja pe nimeni, nu. Eu, cel puțin, am fost foarte uimit, pentru că nu știu să fi avut conflicte. Eu nu cred să fi avut… Acum, unii toți spun că ar fi avut niște amenințări cu moartea. Mi-e greu să cred! Eu mereu îi spuneam: “Mă, Adi, lasă ceasurile alea scumpe acasă!”. Și el spunea: “Să-l ia, mă, că am asigurare pe el!”. El le cumpăra cu acte. N-avea ceasuri cumpărate de la hoți sau fără acte.

Nu știu în ultimul timp, că am înțeles că făcuse ceva afaceri, sau încerca ceva afaceri cu Crypto, cu… Am văzut ceva postări la el cu ulei de canabis, făcuse ceva, probabil o cooperativă.'',   a declarat prietenul lui Adrian Kreiner, la un post de televiziune.

Aspectul care ridică semne de întrebare în cazul morții lui Adrian Kreiner

Prietenul lui Adrian Kreiner a mai punctat un aspect care ar putea schimba cu totul cursul anchetei. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, afaceristul din Sibiu ar fi avut în locuință obiecte și bijuterii mult mai scumpe decât cele furate de ucigași. Acest lucru a ridicat un semn de întrebare fiindcă, dacă ar fi fost un jaf finalizat cu crimă, hoții cu siguranță ar fi luat asupra lor cele mai de preț lucruri. 

Mai mult decât atât, prietenul lui Adrian a menționat și faptul că, în ultima perioadă, afaceristul ar fi început o colaborare alături de alți asociați. Acesta bănuiește că unul dintre ei este cel care a pus la cale planul macabru.

'Din ce știm noi, prietena lui avea destul de multe bijuterii scumpe. Și când spun scumpe, scumpe! Și asta, tot spuneam același lucru, toți prietenii care am fost la priveghi, la înmormântare. Că, aici ne punem noi întrebare: “Mă, dar dacă tot ai intrat în casă omului unde avea multe… Părerea mea este că Adi, personal, nu intra într-o situație neplăcută. Dar, în ultimul timp, avea niște asociați. Eu cred că totuși, unul dintre ei a greșit și, venind la el… Din ce îl cunosc eu, vă spun sută la sută că nu se băga în chestii aiurea. Da, și s-au răzbunat pe el. El poate nu a vrut să se bage în asta, pentru că nu se băga.'',  a mai declarat prietenul lui Adrian Kreiner.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni