• PRO TV
  • VIDEO Miracol într-o biserică. Statuia Fecioarei Maria, filmată plângând în fața enoriașilor

VIDEO Miracol într-o biserică. Statuia Fecioarei Maria, filmată plângând în fața enoriașilor

VIDEO Miracol într-o biserică. Statuia Fecioarei Maria, filmată plângând în fața enoriașilor

Credincioșii din Mexic au rămas cu gura căscată când au văzut statuia Fecioarei Maria plângând cu lacrimi mari - întreaga scenă a fost filmată cu telefonul.

Gallery

Presupusul miracol s-a întâmplat la biserică din El Canal, o comunicate din statul Colima, Mexic. Sute de credincioși și spectatori s-au înghesuit în lăcașul sacru, în speranța de a vedea cu proprii ochi lacrimile Fecioarei Maria.
Un video postat pe social media arată cum lacrimile țâșnesc din ochii statuii și se scurg pe obrajii ei.

Unora li se pare chiar că ochii statuii au devenit roșii după ce a plâns. ”Când plângem, ni se înroșesc ochii, la fel s-a întâmplat și cu această statuie”, a spus localnicul Victor Ramos.
Alți oameni de-ai locului au asociat lacrimile Neprihănitei cu violența persistentă care a afectat în acest an statul Colima.
Până în octombrie, au 702 crime au fost confirmate de biroul de procuratură din Colima.
Lacrimile statuii i-a făcut pe spectatori să creadă că aceasta trimite un mesaj de pace în comunitatea cu rata criminalității în creștere.

Deși miracolul i-a impresionat pe mulți oameni, fie ei credincioși sau necredincioși, profesorul Luigi Garlaschelli a vorbit despre știința din spatele lacrimilor statuii, consemnează Daily Mail. Astfel, acesta notează că unele statui au abilitatea de absorbi apa, dacă sunt din ceramică sau ipsos.

O dată ce statuia, făcută dintr-un material poros, absoarbe apă, dacă există și cea mai mică crăpătură în structură, se poate ajunge ca lichidul să se scurgă, explică profesorul miracolul.
Foto: captură YouTUBE, CEN

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni