• PRO TV
  • Gigi Becali, dezvăluiri neașteptate la câteva zile după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț

Gigi Becali, dezvăluiri neașteptate la câteva zile după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț

Gigi Becali, dezvăluiri neașteptate la câteva zile după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț

Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri complet neașteptate, la câteva zile distanță de la accidentul în care a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț.

Gallery

​Pe data de 12 noiembrie 2023, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Latifundiarul din Pipera se afla la volanul Rolls-Royce-ului său când o mașină s-a angajat în depășire, fără să se asigure. Pentru a evita impactul puternic, Gigi Becali a tras de volan și a intrat cu bolidul de lux în șanț.

În aceeași noapte, Gigi Becali s-a prezentat la cea mai apropiată secție de poliție pentru a fi supus testelor de rutină, care stabilesc dacă afaceristul consumase alcool sau substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Patronul FCSB-ului a ieșit negativ, atât la consumul de droguri, cât și cel de alcool.

Gigi Becali, dezvăluiri complet neașteptate după accidentul rutier

La doar câteva zile de la accidentul rutier, Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri din perioada anilor 1990, atunci când, potrivit afaceristului, tinerii începuseră să fumeze țigări cu marijuanna (cannabis) în cluburi.

„Au început să vină, de exemplu, pe la discoteci, pe la cluburi, în ’90-’91-’92, și fumau de astea, țigări cu marijuana. Și îmi dădea și mie, «pleacă, mă, ia dă-o încoa». Și le călcam în picioare țigările lor!

«Aoleu, aoleu», «ce aoleu, mă?», «trage, mă, un fum», «nu trag nici măcar o miliardime de sfert de fum de marijuana, de ce să trag marijuana, sunteți nebuni?». Și le călcam în picioare”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Sursă foto: Gigi Becali/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni