• PRO TV
  • Zanni a fost țepuit cu 100.000 de euro! Postarea care a stârnit un val de controverse în online: ”Am fost păcălit!”

Zanni a fost țepuit cu 100.000 de euro! Postarea care a stârnit un val de controverse în online: ”Am fost păcălit!”

Zanni a fost țepuit cu 100.000 de euro! Postarea care a stârnit un val de controverse în online: ”Am fost păcălit!”

Zanni a lansat acuzații dure în spațiul public despre faptul că a fost țepuit cu 100.000 de euro.

Gallery

Povestea de viață a lui Zanni este impresionantă, părinții l-au abandonat când era foarte mic și a crescut la orfelinat. Tânărul a crescut în condiții greu de imaginat, erau zile în care nu avea ce să mănânce, însă nu și-a pierdut speranța că într-o zi va ieși soarele și pe strada lui.

După ce a câștigat „Survivor România”, viața lui Zanni s-a schimbat radical. Cu premiul în valoare de 50.000 de euro, Zanni și-a cumpărat casa la care a visat ani buni.

Recent, tânărul a făcut o postare pe Instagram care a stârnit un val de controverse. Acesta a dezvăluit că ar fi fost furat de nu mai puțin 100.000 de euro.

„În doi ani de zile de când am câștigat Survivor am fost manipulat de zeci de mii de euro. N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință”, este postarea pe care Zanni a făcut-o pe Instagram.

Internauții s-au dus imediat cu gândul la persoana care s-a ocupat ani buni de Zanni, nimeni altul decât Alex Velea.

„Nu pot recupera nimic și nici nu am intenția să recuperez ceva. Sunt doar dezgustat că am fost păcălit. Am crezut mereu că sunt o persoană rece și trebuie să mă schimb. Trebuie să fiu mai înțelegător cu oamenii. Când devii mai înțelegător, lumea nu te vede mai bun, te vede bun de plată. E vorba de peste 100.000 de euro. Și-au umplut buzunarele cu mulți bani fără să-mi înapoieze și mie măcar 1%.

Este vorba de oameni care au profitat de mine și de povestea mea de când stăteam la cămin, dar și în prezent…Oameni care sunt plătiți să facă ceva și fug cu banii. Ce mi-am achiziționat eu sunt banii strânși chibzuit de mine. Am strâns suficient cât să-mi schimb viața. Nu mă plâng de bani. Dacă mă plângeam de bani, ieșeam public să dau în gât tot cu subiect și predicat”, a declarat Zanni pentru fanatik.ro.

Până în acest moment, Alex Velea nu a reacționat în urma acuzațiilor pe care fostul lui protejat le-a făcut, însă internauții sunt de părere că despre el este vorba în postarea pe care Zanni a făcut-o pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni