• PRO TV
  • Imagini înduioșătoare surprinse pe o stradă din Iași. Un bătrânel a fost filmat în timp ce se pune în genunchi și închide fermoarul soției:„Şi tu încă aştepţi ca...”

Imagini înduioșătoare surprinse pe o stradă din Iași. Un bătrânel a fost filmat în timp ce se pune în genunchi și închide fermoarul soției:„Şi tu încă aştepţi ca...”

Imagini înduioșătoare surprinse pe o stradă din Iași. Un bătrânel a fost filmat în timp ce se pune în genunchi și închide fermoarul soției:„Şi tu încă aştepţi ca...”

Un videoclip cu un bătrânel care se pune în genunchi pentru a-i închide fermoarul de la jachetă soției a devenit viral în mediul online.

Gestul bătrânelului a impresionat mii de oameni

Iubirea nu are vârstă și asta o demonstrează un bătrânel din Iași care a fost surprins de un trecător în timp ce se apleca, se pune în genunchi și începe să îi închidă fermoarul de la geacă soției.

Clipul video a devenit viral pe rețelele de socializare și a emoționat mii de oameni.

Gestul bătrânelului a fost filmat de o trecătoare care a rămas impresionată și, ulterior, a postat videoclipul pe contul de TikTok. Acolo, a strâns mii de reacții și comentarii din parte internauților, care au rămas, la rândul lor, impresionanți de gestul bătrânelului.

În descrierea clipului video, tânăra a scris și un mesaj, atrăgând astfel atenția femeilor pentru a fi atente atunci când îi aleg partenerii de viață.

„Domnul s-a pus în genunchi să îi încheie fermoarul doamnei, iar tu încă aștepți ca Gigel să-ți aducă un buchet de flori”. Postarea are în prezent peste 220 de mii de vizualizări şi 30 de mii de aprecieri.

Comentariile s-au împărțit în două tabere, cei care au empatizat cu gestul bătrânelului și cei care au ținut să explice că nu orice femeie merită un astfel de gest din partea partenerului. "Văd aproape zilnic exemple de genul, doar cu persoane în vârstă. Ei știu cum să se comporte cu o femeie", "Pentru că și ea e o doamna! Ce e în ziua de azi...", sunt doar o parte din comentarii.

@biaiacob1 Ador ?‍?️?? #foryou #ig #fyp ♬ Love Is Beautifully Painful (Ghost Duet Version) - Darkrose
Sursă foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni