• PRO TV
  • VIDEO Tzancă Uraganu, ceartă cu un membru de formație, în mijlocul unei nunți: „E un drogat!”

VIDEO Tzancă Uraganu, ceartă cu un membru de formație, în mijlocul unei nunți: „E un drogat!”

VIDEO Tzancă Uraganu, ceartă cu un membru de formație, în mijlocul unei nunți: „E un drogat!”

Tzancă Uraganu a avut o ieșire nervoasă în timpul unei nunți. Totul a pornit din cauza unui membru al formației care ar consuma droguri.

Gallery

​Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Acesta are o carieră înfloritoare, se bucură de apreciarea publicului larg și lansează în fiecare lună hit după hit. Totuși, există și momente tensionate în viața artistului.

Recent, Tzancă a fost invitat la o nuntă, acolo unde a venit împreună cu formația lui. La un moment dat, artistul s-a oprit din prestație și a strigat nervos la unul dintre membri formației, mai exact la Ionuț, violonistul:

„Cer scuze de la oameni pentru postarea asta! Ionuț cu vioara, STICLARU, de azi înainte nu va mai călca cu mine nicăieri pentru că a intrat într-o năpastă foarte gravă de droguri! Mai exact, la nunta asta, eu deja venisem pe scenă și el căuta droguri să-și facă sticla. A sărit la tac-su la bătaie și nimeni nu-l mai recunoaște. Am vocalele! De mâine o să revin cu detalii. Toți am greșit și ne-am reparat, dar el nu-și mai vede viața fără droguri! Cine îl va lua la vreo cântare până nu-și încheie socotelile cu mine, va fi dușmanul meu. (…) Familia lui, vă dau un sfat, rugați-vă pentru el că e un caz pierdut”, se arăta în postarea lui Tzancă, pe care a ales să o șteargă ulterior.

@promo_tik.tok1 #tzanca#lautari#vioara#ionut#droguri ♬ sunet original - Șmecherii și Lăutarii

Tzancă a dorit să ofere și o explicație celor care au văzut videoclipul de la nuntă, așa că a organizat un live în cadrul căruia a discutat despre cazul lui Ionuț.
Sursă foto: Tzancă Uraganu/Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni