• PRO TV
  • Îți mai aduci aminte de Suzi, soția lui Nelu Curcă din „La Bloc”? Uite cum arată acum și cât de frumoase sunt gemenele ei!

Îți mai aduci aminte de Suzi, soția lui Nelu Curcă din „La Bloc”? Uite cum arată acum și cât de frumoase sunt gemenele ei!

Îți mai aduci aminte de Suzi, soția lui Nelu Curcă din „La Bloc”? Uite cum arată acum și cât de frumoase sunt gemenele ei!

Serialul „La Bloc” a început în 2002 și, chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, actorii, scenele și acțiunea au rămas în atenția fanilor. Luminița Erga, cea care a interpretat-o pe Suzi, soția lui Nelu Curcă, este acum de nerecunoscut și are două fiice superbe!

​Luminița Erga a interpretat rolul lui Suzi în serialul „La Bloc”, însă după terminarea filmărilor a ales să își țină viața departe de ochii curioșilor. Nu a renunțat la marea sa pasiune, actoria, iar astăzi o putem vedea pe scena teatrului Notarra.

Gallery

​Actrița este căsătorită de 27 de ani cu Valentin Teodosiu, cunoscut pentru vocea inconfudabilă a stației PRO TV. Împreună au două gemene, Irina și Catinca (Vezi în galeria de mai sus cum arată fiicele Luminiței Erga).

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, actrița a mărturisit că atunci când nu este ocupată cu diferite proiecte, preferă să gătească, să facă curat și să petreacă timp cu fiicele ei.

„Când nu joc în seriale sau filme fac teatru. Sau gătesc, fac curățenie, încerc să fac educație unor fete și să mă înțeleg bine cu soțul. Ar fi aiurea să spun că-mi ies toate, dar eu nu mă las!”, a spus ea pentru sursa amintită.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni