• PRO TV
  • Ce spune Florin Salam despre acuzațiile pe care Liviu Puștiu i le-a adus public: „Toată lumea e pe tine, nu mai ai scăpare...”

Ce spune Florin Salam despre acuzațiile pe care Liviu Puștiu i le-a adus public: „Toată lumea e pe tine, nu mai ai scăpare...”

Ce spune Florin Salam despre acuzațiile pe care Liviu Puștiu i le-a adus public: „Toată lumea e pe tine, nu mai ai scăpare...”

Florin Salam s-a confesat în fața lui Tzancă Uraganu, după ce Liviu Puștiu a susținut public că „Regele” i-a înjurat copiii și că este un exemplu negativ pentru noua generație. Acum, artistul a mărturisit ce s-a întâmplat între ei, de fapt.

Gallery

Florin Salam a răspuns acuzațiilor lui Liviu Puștiu

În cadrul unui live pe TikTok, Florin Salam a vorbit despre scandalul în care este implicat, după ce Liviu Puștiu, colegul său de breaslă, l-a atacat public, printr-o postarea pe pagina de Facebook.

Artistul susține că „Regele”, cel pe care toată lumea îl apreciază și îi ascultă muzica, l-a înjurat de copii, catalogându-l un exemplu rău pentru tânăra generație.

Florin Salam a reacționat și el public, comentând situația cu Tzancă Uraganu și cu Miraj.

Tzancă Uraganu: Toată lumea e pe tine, nu mai ai scăpare.

Florin Salam: Au fost niște situații, Dumnezeu mi-a luminat mintea. Oameni buni să fiți fericiți, fiți puternici, mă jur pe familia mea dacă am vrut vreodată să supăr pe cineva.

S-au întâmplat niște situații, dar important e să ne ridicăm și să ne ajutăm. Fără de alea lăutărești, că nu-mi mai arde mie după 49 de ani.
Tzancă Uraganu: Nu iei în seamă, ca frați, dacă zice ăsta ceva la microfon sau invers.

Florin Salam: Dar tu știi de unde a plecat, ce și cum.

Miraj: Te împaci tu cu el, e al tău.

Florin Salam: Dar eu nu sunt certat cu el. A postat el, s-a văzut urât să zică ”uitați pe cine iubiți”. Lui îi pare rău că m-am apucat de cântat iar. Chiar lui?

Tzancă Uraganu: Nu trebuia să bage lumea, că toată lumea se mai ceartă și cu frate-su, și cu maică-sa.

Florin Salam: Eu ce îmi doresc pentru copiii mei să îi dea Dumnezeu și la copiii lui, dar, în schimb, mă f** în gura lui.

La scurt timp, Liviu Puștiu a șters postarea în care îl ataca pe Florin Salam, precizând că a făcut acest gest la rugămintea soției sale.

”Am șters postarea de mai devreme referitoare la Florin Salam că m-a înjurat de copii la rugămintea soției mele, pentru că n-am intrat niciodată în niciun scandal sau polemică cu nimeni, mi-am văzut de pătrățica mea și așa îmi văd în continuare de familia mea și de meseria mea! Celor cu mintea întunecată să le lumineze Dumnezeu mintea, să le dea liniște și pace”, a scris Liviu Puștiu, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni