• PRO TV
  • Ana-Maria Mărgean, spectacol magistral pe scena show-ului olandez Ranking the talent: „Un talent pur, genial! Minunată performanța ta și a lui Waldo!”

Ana-Maria Mărgean, spectacol magistral pe scena show-ului olandez Ranking the talent: „Un talent pur, genial! Minunată performanța ta și a lui Waldo!”

Ana-Maria Mărgean, spectacol magistral pe scena show-ului olandez Ranking the talent: „Un talent pur, genial! Minunată performanța ta și a lui Waldo!”

Ana-Maria Mărgean a cucerit inimile a milioane de români în anul 2021, când a ridicat deasupra capului trofeul Românii au talent. „Fetița ventriloc” s-a trasformat într-o domnișoară superbă și a început să cucerească scenă după scenă.

Gallery

În ianuarie, adolescenta a ajuns în finala „America’s Got Talent: All Stars” și a ridicat toți jurații în picioare cu momentul ei. Au fost 11 finaliști, iar în urma voturilor de la americani, Ana-Maria Mărgean s-a clasat pe locul al 4-lea.

Acum, românca este virală pe rețelele de socializare după ce a ajuns pe scena de la „Ranking the talent”, un show de talente din Țările de Jos (Olanda).

„Eu și Waldo suntem încântați să facem parte din această producție extraordinară și să împărțim scena cu astfel de talente uluitoare!”, a scris Ana-Maria pe contul de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu activitățile ei.

Ana-Maria Mărgean și păpușa Waldo au cucerit audiența, iar momentul s-a viralizat rapid. Pe contul de TikTok al show-ului, clipul cu Ana-Maria a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări.

@rankingthetalent Aanstaande zaterdag een wel heel bijzondere act! ?? #rankingthetalent #performance #dog #amazing #saturday ♬ origineel geluid - Ranking the Talent

Urmăritorii adolescentei au avut numai cuvinte de laudă pentru momentul de pe scena „Ranking the talent”.

„Ce domnișoară senzațională. Un talent uriaș”, „Minunată performanța ta și a lui Waldo”, „Prestațiile tale sunt fenomenale. Pur și simplu le ador!”, „Dumnezeule, ce a crescut fetița asta!”, „Geniala A-M Mărgean”, „Ești un spectacol! Minunată! Perfectă!”, „Un talent uimitor! Nu am văzut niciodată pe cineva făcând asta mai bine ca tine!”, „Ești cea mai bună, serios. Admirabil!”, „Un talent pur, genial!”, „Ce voce! Ce talent”, „O artistă fenomenală. Nu mulți oameni pot face cee ace faceți tu și Darcy Lynne”, „Ana-Maria, ești minunată! Ești multitalentată!”, „După părerea mea, ar fi trebuit să câștigi acel spectacol!”, „Ești o minune!”, „Talentată și foarte, foarte frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate pe pagina de Instagram a fetei care a câștigat Românii au talent în 2021.

„Ranking the talent” este un show olandez, plin de numere uluitoare și fără juriu critic. După fiecare reprezentație, juriul format din public acordă note individuale de la 1 la 10, rezultând un clasament secret. După cea de-a cincea reprezentație, este rândul telespectatorilor să voteze printr-o aplicație gratuită.

Carina Veghiu, pe scena de la „Ranking the Talent”

Pe scena de la „Ranking the Talent” a strălucit și Carina Veghiu, fetița de 11 ani care a ajuns până în finala Românii au talent 2023. Carina l-a convins pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz-ul și a impresionat audiența cu timbrul ei unic.

În semifinale, concurenta a primit un wild-card de la jurați și a ajuns în Marea Finală. Și pe scena de la „Ranking the Talent”, Carina a uimit publicul cu vocea ei puternică.

@rankingthetalent Wauw!!? Eindigt deze act op nummer 1 in de ranking? Je ziet het zaterdag om 20.00 uur op SBS6! #rankingthetalent #singing #performance #talent #ranking ♬ origineel geluid - Ranking the Talent

Carina a cântat „The Impossible Dream” și a reușit să obțină cele mai multe voturi de la telespectatori prin intermediul aplicației.

Fotografii: Arhivă PRO TV/ Instagram @rankingthetalent

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni