• PRO TV
  • Ce are de spus Gigi Becali despre accidentul în urma căruia și-a avariat Rolls Royce-ul de sute de mii de euro: „Să-l vadă pe camere și să-l cheme”

Ce are de spus Gigi Becali despre accidentul în urma căruia și-a avariat Rolls Royce-ul de sute de mii de euro: „Să-l vadă pe camere și să-l cheme”

Ce are de spus Gigi Becali despre accidentul în urma căruia și-a avariat Rolls Royce-ul de sute de mii de euro: „Să-l vadă pe camere și să-l cheme”
Sursa: captură tiktok, profimedia

Gigi Becali a făcut accident cu Rolls Royce-ul de sute de mii de euro. Latifundiarul din Pipera pare împăcat cu situația, fiind fericit că pagubele înregistrate sunt doar de natură materială.

Gallery

​Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, după ce, spune el, a încercat să evite tamponarea cu un alt autovehicul, care se angajase în depășire, fără să se asigure.

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier

Gigi Becali a ajuns cu faimosul său Rolls Royce, în șanț. Totul s-a petrecut ieri, 12 noiembrie, în plină zi, când omul de afaceri s-a angajat într-o depășire. Acesta susține că vina aparține celuilalt șofer, care a vrut și el să depășească, doar că nu s-a asigurat.

„Când intrii într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme! Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a spus acesta, conform GSP.ro.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-accident-pipera-rolls-royce-718456.html

Mai mult decât atât, milionarul susține că celălalt șofer nu doar că a fost vinovat pentru accident, dar nici măcar nu a oprit. Cu toate acestea, Becali a trecut peste cele întâmplate, precizând că „doar roțile” au fost avariate, dar cel mai important este că nimeni nu a fost rănit.

„Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, pe cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea”, a declarat patronul FCSB, conform unui post de știri. 

Gigi Becali făcuse un accident, cu doar două luni înainte

În luna septembrie, Gigi Becali a trecut, din nou, printr-un moment mai neplăcut, în momentul în care, în Sectorul 6 al Capitalei, a fost lovit de o altă mașină, în timp ce se afla la volanul aceluiași bolid. Milionarul a precizat, la acea vreme, pentru un post TV, că nici nu s-a supărat, deoarece nu s-a întâmplat nimic.

„Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut că nu avea nimic nici mașina ei și nici a mea (…)

M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nicio zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a precizat omul de afaceri.

Sursa foto: Profimedia, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni