• PRO TV
  • Cele mai noi imagini cu Kate Middleton stârnesc polemici aprinse: “E bine că o vedem și needitată. Arată ca un om normal”.

Cele mai noi imagini cu Kate Middleton stârnesc polemici aprinse: “E bine că o vedem și needitată. Arată ca un om normal”.

Cele mai noi imagini cu Kate Middleton stârnesc polemici aprinse: “E bine că o vedem și needitată. Arată ca un om normal”.

Kate Middleton a fost imaginea solemnității și a… sobrietății la cea mai recentă apariție în public. Prințesa de Wales a luat parte la festivitățile Rememberance Sunday, care îi pe comemorează soldații britanici și din Commonwealt care au luptat în timpul celor două războaie mondiale și ulterior.

În vârstă de 41 de ani, Kate a urmărit evenimentul alături de regina Camilla. Îmbrăcată într-un outfit Alexander McQueen, de inspirație militară, Kate s-a abținut să schițeze vreun zâmbet în această zi solemnă, în care sunt pomeniți cei care și-au pierdut viața luptând pentru țara lor.

Gallery

​Sursa foto:GETTY IMAGES

Însă fanii au interpretat în fel și chip look-ul lui Kate. Aparent obosită, cu cearcăne și extrem de serioasă, Prințesa de Wales a fost subiect de dezbatere pe rețelele de socializare.

“Arată obosită și nefericită. Adevărat”, a scris o fană pe pagina de Instagram a revistei Vogue, ediția britanică.
“Ce poză groaznică i-au făcut!”

“Arată că o femeie drăguță în vârstă de 40 de ani, fără o tonă de botox și fillere. Așa arată o femeie care îmbătrânește natural!”
“La 40 de ani nu ești bătrân. Se vede stresul pe fața ei!”


“E bine că o vedem și needitata. Arată că un om normal”, au mai scris fanii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni