• PRO TV
  • Costel Biju a făcut anunțul! Manelistul vrea să se pocăiască: „Hotărârea o am!”

Costel Biju a făcut anunțul! Manelistul vrea să se pocăiască: „Hotărârea o am!”

Costel Biju a făcut anunțul! Manelistul vrea să se pocăiască: „Hotărârea o am!”

Costel Biju a anunțat pe rețelele de socializare că are în gând să se pocăiască. Decizia manelistului vine după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Gallery

​Costel Biju este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România. Acesta, deși are un succes incredibil în industria în care activează, recent și-a anunțat fanii că va urma calea Domnului și se va îndrepta către credință.

„Vreau să mă pun să dorm și să mă trezesc într-o dimineață fără plăcerile astea lumești. Hotărârea o am, martor mi-e Dumnezeu, dar sunt atât de mic încât nu pot face nimic”, a explicat artistul în live-ul pe care l-a făcut pe TikTok.

Decizia acestuia vine după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În urmă cu mai puțin de o lună, Biju a fost nevoit să își anuleze concertele, din cauza unei internări în spital. 

„Îmi pare rău pentru următoarele evenimente că nu le pot onora. Mâine mă internez pentru mai multe analize. Nu sunt bine deocamdată, dar sper cu ajutorul lui Dumnezeu să îmi revin repede!”, a spus Biju.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni