• PRO TV
  • Liviu Puștiu, acuzații grave la adresa lui Florin Salam! I-a declarat război: „M-a înjurat de familie și de copii”

Liviu Puștiu, acuzații grave la adresa lui Florin Salam! I-a declarat război: „M-a înjurat de familie și de copii”

Liviu Puștiu, acuzații grave la adresa lui Florin Salam! I-a declarat război: „M-a înjurat de familie și de copii”

Liviu Puștiu a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima s-a postarea din mediul online. Artistul face acuzații grave la adresa lui Florin Salam, care l-ar fi înjurat de familie și de copii.

Gallery

Liviu Puștiu i-a declarat război lui Florin Salam

Liviu Puștiu a făcut o serie de declarații cutremurătoare despre colegul său de breaslă Florin Salam, pe care îl acuză că i-a înjurat familia și copiii.

Artistul, care în trecut a avut o relație apropiată cu Florin Salam, a mărturisit că nu vrea ca numele său să fie asociat cu al lui, precizând că este un exemplu negativ.

”Ai milă Doamne de el… luminează-i mintea și adu-l cu picioarele pe pământ că e pierdut… Cel mai prost exemplu pentru toată generația nouă, să-l ferească Dumnezeu să mă sune vreodată după ce m-a înjurat de familie și de copii (de fetele mele). Pentru mine un exemplu AȘA NU!!! Mizerie… mă doare sufletul de el dar e pierdut”, a scris Liviu Puștiu, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Puștiu a fost ba aplaudat, ba blamat pentru reacția publică pe care a avut-o și a revenit cu un nou mesaj pe rețelele de socializare.

„Să mă ierte Dumnezeu că am îndrăznit să vorbesc prost la adresa lui. Știu muzica pe care o cântă, e mare muzicant și voce, dar m-a înjurat de fetele mele. Am iertat, dar nu pot să uit. A luat-o razna”, a mai spus Liviu Puștiu, pe Facebook.

Până în acest moment, Florin Salam nu a reacționat, rămâne de văzut dacă va avea vreun cuvânt de spus.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni