• PRO TV
  • Ultimul mesaj al soției primarului din Boțești, postat înainte să se sinucidă. Femeia de 33 de ani se confrunta cu depresia: „Visa la o lume mai bună...”

Ultimul mesaj al soției primarului din Boțești, postat înainte să se sinucidă. Femeia de 33 de ani se confrunta cu depresia: „Visa la o lume mai bună...”

Ultimul mesaj al soției primarului din Boțești, postat înainte să se sinucidă. Femeia de 33 de ani se confrunta cu depresia: „Visa la o lume mai bună...”

Laura Bunda, soția unui primar din județul Argeș, a decis să-și pună capăt zilelor. Gândurile o măcinau teribil, astfel a decis să încheie socoteala cu viața. Ultimul mesaj postat de femeia de 33 de ani pe o rețea de socializare, cu o zi înainte să se sinucidă.

Mesajul postat de Laura Bunda pe o rețea de socializare, cu o zi înainte să-și pună capăt zilelor

Soția primarului din Boțești, județul Argeș, ar fi suferit de depresie de aproximativ un an de zile. Surse au precizat că Laura urma chiar și un tratament în acest sens, însă, din păcate, nimic nu a mai putut-o opri din a recurge la gestul necugetat.

Femeia a fost găsită fără viața în propria casă. Familia este distrusă de durere

În urmă cu o zi, înainte să recurgă la gestul teribil, Laura a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj emoționant în care ura un călduros „La mulți ani” unor persoane speciale din viața ei.

”La mulți ani dragii mei cu multă sănătate”, a fost ultimul mesaj scris de Laura Bunda. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Apropiații femeii știau de suferința ei și au postat mesaje emoționante pe Facebook, alături de pozele Laurei.

”Visa la o lume mai bună! Și ce credeți? Tocmai acest vis a făcut-o să recurgă la renunțare! Offf, offf. De un infinit de ori offf, pentru că a luptat, a sperat... Ioana mea, Ioana te-ai dus să zburzi în Grădina Ioanei! Ne-ai făcut zob sufletul, dar ne-ai dat încă o lecție de viață. Puternică! Oamenilor să învățăm să vorbim unii cu alții! Am devenit atât de reci, de insensibili! De neoameni! ”, a fost mesajul transmis de o apropiată.

Foto: Facebook/ Laura Bunda

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni