• PRO TV
  • Ucigașii omului de afaceri din Sibiu, surprinși de camerele de supraveghere din oraș. Ce spune mama iubitei lui Adrian Kreiner

Ucigașii omului de afaceri din Sibiu, surprinși de camerele de supraveghere din oraș. Ce spune mama iubitei lui Adrian Kreiner

Ucigașii omului de afaceri din Sibiu, surprinși de camerele de supraveghere din oraș. Ce spune mama iubitei lui Adrian Kreiner

Cazul din Sibiu de acum cinci zile, când un om de afaceri a fost atacat și omorât în propria casă, a șocat o țară întreagă. Astăzi, Adrian Kreiner este înmormântat.

Conform stirileprotv.ro, ancheta înaintează greu, mai ales că la vila în care a avut loc jaful nu au fost găsite amprente, deoarece cei trei bărbați purtau mănuși. Mai mult, pentru că aceștia își ascundeau fețele cu cagule, iar singurul martor care i-a văzut - fiica omului de afaceri - nu a putut da suficiente detalii pentru a se face un portret-robot.
Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca autorii crimei să fie străini.

Mai multe camere de supraveghere din oraș au reușit să îi surprindă în momentul în care au plecat de la locul faptei. Se pare că aceștia au ieșit exact prin gardul pe unde intraseră, au traversat pe trotuarul de vis-a-vis și au cotit la dreapta spre bulevardul Vasile Milea.
O cameră de luat vederi instalată în direcția de deplasare a înregistrat faptul că aceștia mergeau fără să-și scoată cagulele. Unul dintre ei fuma, iar după aproximativ 700 de metri au dispărut din peisaj, așa că nu se știe în ce direcție au luat-o.

Mama logodnicei omului de afaceri și-a dat cu părerea pentru oradesibiu.ro:
„Părerea mea personală, da (n.r.: au acționat la comandă)! Este o părere personală, nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva… Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt. Și nu vii întâmplător în grup. Vii unul sigur, îți încerci norocul ce poți fura, dar nu trei. Nu cunosc amănunte (n.r.: dacă era amenințat). Poliția anchetează”, a spus mama logodnicei lui Adrian Kreiner.

Adrian Kreiner, om de afaceri din Sibiu, a decedat, marți seară, la spital, în urma atacului de duminică noapte din vila lui de pe strada Moldoveanu. Autopsia a arătat că omul ar fi murit asfixiat.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni