• PRO TV
  • Laura Bunda, soția unu primar din județul Argeș, s-a sinucis! Femeia a lăsat în urmă trei copii

Laura Bunda, soția unu primar din județul Argeș, s-a sinucis! Femeia a lăsat în urmă trei copii

Laura Bunda, soția unu primar din județul Argeș, s-a sinucis! Femeia a lăsat în urmă trei copii

Laura Bunda, soția primarului din localitatea Boțești, județul Argeș, s-a sinucis. Aceasta avea 33 de ani și era mamă a trei copii.

Laura Ioana Bunda, pe numele ei complet, este tânăra de 33 de ani care a fost găsită decedată în casa în care locuia alături de soțul și copii ei. Femeia era căsătorită cu primarul localității Boțești, județul Argeș, iar toți cunoscuții o considerau o femeie veselă și muncitoare.

În cursul dimineții de 9 noiembrie 2023, polițiștii ajunși la fața locului au transmis că este vorba despre o sinucidere, femeia fiind găsită spânzurată. Cu toate că medicii ajunși la fața locului au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva, Laura nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, constantându-se decesul.

Acum, aceștia au deschis o anchetă în acest caz deoarece apropiații Laurei Bunda spun despre ea că era o femeie veselă care niciodată nu a arătat semne de depresie.

Ce spun prietenele Laurei despre moartea acesteia

Alexandra, o bună prietenă de-ale Laurei, a vorbit cu jurnaliștii știrilorkanald.ro despre întreaga tragedie. Aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa soției primarului din județul Argeș și susține că niciodată nu s-a așteptat ca ea să recurgă la un asemenea gest:

”Era o fată extraordinară, o familie frumoasă. Am cunoscut-o personal atât pe ea cât și pe soțul ei și copii! Îmi pare foarte, foarte rău! Dumnezeu să odihnească sufletul ei blând!”, a spus tânăra pentru sursa citată.

Laura a lăsat în urmă trei copii fără mamă

Laura Bunda era mama a trei băieți, cu vârste de până în 18 ani. Din spusele apropiaților, aceasta își iubea enorm copiii și nimeni nu se aștepta să îi lase fără mamă.

Mai mult decât atât, Alexandra a dezvăluit că Laura avea foarte multe activități în desfășurare. Aceasta ocupa funcția de consilier la o bancă, iar de curând se înscrisese la un curs de coafură.

Sinceră să fiu nu o cunoșteam cu depresie. Era, deci nu pot sa descriu cum era această fată. Era extraordinară! Eu am cumpărat de la ea foarte multe produse handmade și nu am văzut-o să fi avut probleme. Știți ce? Nimeni nu știe ce e sufletul omului și mai ales acum că a făcut acest gest necugetat rămâne între ea și Dumnezeu.”, a mai spus Alexandra pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni