• PRO TV
  • Bacșiș de 10.000 de dolari, oferit într-un restaurant din State. Cine sunt persoanele care nu au avut arici la buzunar

Bacșiș de 10.000 de dolari, oferit într-un restaurant din State. Cine sunt persoanele care nu au avut arici la buzunar

Bacșiș de 10.000 de dolari, oferit într-un restaurant din State. Cine sunt persoanele care nu au avut arici la buzunar

Mai mulți clienți le-au făcut angajaților unui restaurant un cadou mai mult decât frumos, lăsându-le un bacșiș de 10.000 de dolari. Totul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, într-un restaurant cu specific mexican.

Un client și câțiva dintre prietenii săi au lăsat un bacșis extrem de generos, după ce au luat masa la un restaurant cu specific mexican din Statele Unite ale Americii. A doua zi, patronii restaurantului a primit o mulțime de cereri de angajare.

 Claudia Brito și Alfonso dețin un restaurant, în Salt Lake City, iar Michael McHenry este unul dintre clienții fideli ai acestora. La un moment dat, a ieșit la masă cu 24 de prieteni.

25 de clienți au lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari, într-un restaurant

După ce au mâncat, Michael McHenry i-a cerut patronului restaurantului să îi prezinte angajații. În timp ce prezentările erau făcute, clienții au strâns banii și le-au oferit angajaților un bacșis colosal, relatează Insider.

„Un act de bunătate care depășește cu mult ceea ce putem exprima prin cuvinte. Impactul lui se extinde și asupra familiilor angajaților și asupra întregii noastre comunități”, au transmis patronii localului, în mediul online.

Mai mult decât atât, se pare că bacșișurile generoase sunt o tradiție, deoarece grupul se reunește o dată pe an, merge la un restaurant și toți lasă un bacșiș generos, dar cel de anul acesta a fost cel mai mare pe care l-au oferit vreodată.

Patronii, asaltați cu cereri de angajare

Vestea că a fost oferit un bacșiș de 10.000 de dolari a circulat repede, iar, a doua zi, patronii localului s-au trezit cu un număr foarte mare de cereri de angajare. Brito este extrem de încântat de ceea ce s-a întâmplat, nu doar pentru că angajații au fost recompensați regește, dar și pentru că știe că un astfel de gest înseamnă o mulțumire pentru calitatea serviciilor oferite.

„Când auzi că cineva a dat bacșiș de 10.000 de dolari presupui că sunt servicii bune. Și cine ajunge în restaurantul meu știe că este adevărat”, a mai spus acesta.

 

Susa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni