• PRO TV
  • Giani Kiriță, deloc impresionat de cazul lui Dorian Popa. Fostul fotbalist susține că se aștepta ca artistul să conducă în chiloți și halat

Giani Kiriță, deloc impresionat de cazul lui Dorian Popa. Fostul fotbalist susține că se aștepta ca artistul să conducă în chiloți și halat

Giani Kiriță, deloc impresionat de cazul lui Dorian Popa. Fostul fotbalist susține că se aștepta ca artistul să conducă în chiloți și halat

Giani Kiriță și-a dat și el cu părerea despre situația lui Dorian Popa, artistul care a fost prins conducând sub influența cannabis-ului, doar în chiloți și halat.

Gallery

​Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști de la noi din țară, acesta având o comunitate de peste 2.2 milioane de urmăritori pe YouTube. Deși este admirat de mulți oameni, acesta nu scapă de problemele cu legea. Recent a fost oprit de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov l-au oprit în localitatea Domnești și l-au testat cu aparatul DrugTest.

Rezultatele dispozitivului au arătat că artistul consumase cannabis, însă oamenii legii au hotărât să îl conducă la o unitate medicală din București pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. La câteva zile distanță, rezultatele de sânge au dovedit că Dorian Popa chiar se urcase la volan sub influență.

După incidentul din Domnești, Dorian Popa a ieșit public cu o primă reacție în cadrul căreia a recunoscut că a consumat cannabis. În urma declarațiilor, Bianca Drăgușanu și alte persoane publice au reacționat, luându-i apărarea influencerului. 

Ce spune Giani Kiriță despre cazul lui Dorian Popa

Giani Kiriță a fost contactat de jurnaliști și a vorbit despre cazul lui Dorian Popa. Acesta susține că nu este prieten cu artistul, deși s-a întâlnit cu el la mai multe filmări, însă nu a existat o conexiune vis-a-vis de el. 

Mai mult decât atât, fostul fotbalist susține că nu a fost deloc șocat de faptul că Dorian Popa conducea în chiloți și halat:

Care Dorian? Nu sunt prieten cu el. Nu e vorba că nu ne-am plăcut. Nu am nicio prietenie cu el. Nu vreau eu, eu îmi aleg prietenii. Ştii cum e, că nu trebuie să îi judeci. E exact viaţa pe care vrea să o trăiască. Eu nu judec pe mine, înainte judecam, făceam prostia asta. Acum nu judec pe nimeni. Nici că l-au găsit în chiloţi, în maşină, nu am fost mirat. El prin asta trăieşte, vrea să epateze prin ceea ce face. Când l-au găsit în chiloţi, nu m-a mirat.

Ăsta e stilul lui. Îmi aleg prietenii cu grijă, înainte nu prea făceam asta şi aveam de pierdut. Puteam deveni prieteni pentru că am filmat împreună. Ne-am mai văzut pe la diverse emisuni, doar că nu există chimia aia„, a spus Giani Kiriţă la fanatik.ro.

Sursă foto: Dorian Popa/Instagram, Giani Kirita/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni