• PRO TV
  • Cum s-a desfășurat nunta mirilor din Timișoara, care au lansat o invitație deschisă la eveniment, pe un grup de Facebook

Cum s-a desfășurat nunta mirilor din Timișoara, care au lansat o invitație deschisă la eveniment, pe un grup de Facebook

Cum s-a desfășurat nunta mirilor din Timișoara, care au lansat o invitație deschisă la eveniment, pe un grup de Facebook

A avut loc nunta celor doi îndrăgostiți din Timișoara, care s-au trezit pe ultima sută de metri fără invitați la nuntă. Aceștia, când au văzut numărul de confirmări primite, au decis să facă o invitație deschisă oamenilor de pe un grup de Facebook.

Doi miri din Timișoara au avut șocul vieții lor când s-au trezit cu foarte puține confirmări la nuntă. Aceștia deja plătiseră un număr de meniuri în momentul în care oamenii au refuzat să fie alături de ei în ziua cea mare. Din acest motiv, au făcut o postare pe un grup de Facebook, în care au invitat oameni necunoscuți la evenimentul lor.

„Bună seara, dragilor! Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. Asta e, mergem înainte. Am zis că poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă. Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm. O să fie frumos, o să fie unic. Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan.

Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook menționat anterior.

Oamenii de pe Facebook au empatizat cu cazul celor doi miri și au hotărât să le dea mesaj, pentru a confirma prezența la nuntă. Totuși, în momentul în care mireasa a văzut că oamenii îi sar în ajutor, a început să le ceară bani pentru meniuri. Acest lucru a provocat un adevărat scandal în mediul online. 

Cum s-a desfășurat nunta mirilor din Timișoara

Deși au avut mult de muncă până să pună la punct evenimentul, mirii din Timișoara au reușit să se căsătorească. La nuntă au participat inclusiv 27 de persoane de pe Facebook, care au fost dispuse inclusiv să își plătească meniurile. 

Mai mult decât atât, mireasa a anunțat că au existat oameni de pază la intrarea în restaurant, pentru a se asigura că nu vor fi poftite în incită persoane care nu se află pe lista de invitați.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni