• PRO TV
  • Cine este bărbatul alături de care a fost surprinsă Babs, la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Dorian Popa. Imaginile surprinse după separare

Cine este bărbatul alături de care a fost surprinsă Babs, la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Dorian Popa. Imaginile surprinse după separare

Cine este bărbatul alături de care a fost surprinsă Babs, la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Dorian Popa. Imaginile surprinse după separare

Babs nu a pierdut timpul despărțirea de Dorian Popa și a trecut la treabă. Aceasta și-a cumpărat o casă, deoarece a părăsit căminul conjugal și a avut nevoie de ajutor, pentru a pune la punct toate detaliile

Gallery

​După despărțirea de Dorian Popa, Babs a fost nevoită să își cumpere o nouă locuință, doar că lucrurile nu erau pe placul ei, motiv pentru care, a trebuit să facă unele modificări. Prin urmare, a apelat la un ajutor de nădejde, și anume, un bun prieten.

Cine este bărbatul care o ajută pe Babs, după despărțirea de Dorian Popa

Babs nu poate face toate lucrurile singură și, cum Dorian nu mai face parte din viața ei, trebuie să găsească alte soluții. Zilele trecute, Babs a vrut să facă unele schimbări la locuința pe care tocmai și-a achiziționat-o și a apelat la firma unui prieten, relatează Cancan.

FOTO:  Cancan

​Fosta iubită a artistului și-a dorit un gard înalt, pentru a avea intimitate și a apelat la serviciile de încredere ale firmei prietenului său. Prin urmare, între cei doi nu se întâmplă nimic mai mult, fiind doar o relație de prietenie și de ajutor reciproc.

Despărțirea dintre Babs și Dorian Popa a fost confirmată chiar de ea, în urmă cu aproximativ o săptămână, după ce zvonurile despre separarea lor începuseră să circule de ceva timp.

Dorian Popa, afectat de despărțirea de Babs

În urmă cu doar câteva zile, Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat cu câteva zile înainte de a fi oprit pe dreapta de oamenii legii. Rezultatul a ieșit pozitiv, deoarece substanța încă se afla în organismul lui. Ulterior, la mai bine de o săptămână de la incident, Dorian Popa a explicat de ce a făcut acest lucru.

După ce și-a recunoscut vina, Dorian Popa a mărturisit că a simțit nevoia să se drogheze, deoarece trecea printr-o perioadă agitată. Pe lângă toate lucrurile pe care le avea de rezolvat din punct de vedere profesional, despărțirea de Babs l-a dat peste cap.

Nici până acum, acesta nu a vrut să vorbească despre separarea care s-a produs după 11 ani de relație, singura persoană care a oferit câteva informații despre cele întâmplate fiind Claudia Iosif.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, Cancan

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni