• PRO TV
  • Zeci de coșuri cu trandafiri la picioarele ei, la primele ore ale dimineții. O influenceriță arată cum o răsfață soțul

Zeci de coșuri cu trandafiri la picioarele ei, la primele ore ale dimineții. O influenceriță arată cum o răsfață soțul

Zeci de coșuri cu trandafiri la picioarele ei, la primele ore ale dimineții. O influenceriță arată cum o răsfață soțul

Ea este o influenceriță celebră, cu peste 15 milioane de urmăritori, iar el un cântăreț cunoscut în Rusia. Au împreună patru copii și locuiesc într-un palat. Viața acestui cuplu pare desprinsă din filmele cu prinți și prințese.

Denis (38 de ani), cu numele de scenă GeeGun, este un cântăreț de rap. Pe lângă activitatea artistică, acesta câștigă mulți bani din diverse afaceri pe care le conduce împreună cu soția, Samoylova Oxana. Câștigurile colosale pe care le adună lunar le permit să trăiască pe picior mare. Denis nu-i refuză niciun capriciu partenerei sale de viață, iar deseori îi face surprize.

Gallery

​Bărbatul preferă să-i dăruiască flori în zile obișnuite, atunci când ea se așteaptă mai puțin. Într-un video recent, Oxana le arată urmăritorilor cum s-a trezit cu zeci de coșuri pline cu flori.

Contrar așteptărilor, nu toți fanii ei au apreciat acest gest. Unii au fost răutăcioși: „De parcă merg la mort, așa am avut impresia”, „Am crezut că a murit cineva”, „Mai terminați cu acest circ”, „Ea trebuie să arate că soțul o iubește, că nu umblă cu altele”, „Mi-e milă de ei, parcă trăiesc doar pentru a se etala”.

„Ce invidioși sunteți”, „De ce își exprimă oamenii doar gândurile negative”, au încercat alții să-i ia apărarea influenceriței. 

Samoylova Oxana este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din Rusia. Ea ține o legătură strânsă cu fanii, fiind apreciată pentru cadourile extrem de scumpe pe care le face, prin diverse campanii. Recent, ea a dăruit 2 mașini de zeci de mii de euro la un Giveaway. 

Sursă foto: Instagram/ Samoylova Oxana

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni