• PRO TV
  • Cine este femeia care a dormit la Dorian Popa acasă, cu Babs, când acesta era plecat: „După ce a postat filmulețele cu noi...”

Cine este femeia care a dormit la Dorian Popa acasă, cu Babs, când acesta era plecat: „După ce a postat filmulețele cu noi...”

Cine este femeia care a dormit la Dorian Popa acasă, cu Babs, când acesta era plecat: „După ce a postat filmulețele cu noi...”

În perioada în care Dorian Popa încă forma un cuplu cu Babs, Andra Voloș venea destul de des la ei acasă, lucru ce a stârnit foarte multe speculații în rândul fanilor.

Gallery

​În urmă cu ceva timp, se știa foarte bine că Babs și Andra Voloș sunt prietene bune, doar că numele acesteia a fost prins în presupusul triunghi amoros căruia i-ar fi dat naștere.

Andra Voloș, acuzată că a fost amanta lui Dorian Popa, în timpul relației cu Babs

Zilele trecute, Babs a anunțat public faptul că nu mai formează un cuplu de mai bine de o lună, veste care i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Cu toate acestea, anul trecut, relația lor a ajuns subiect de discuție, după ce s-a spus că Dorian Popa ar fi înșelat-o pe Claudia Iosif.

Gallery

​Adevărul, însă, se pare că este cu totul altul. În cadrul unui interviu pentru Cancan, Andra Voloș a negat acuzațiile care i-au fost aduse, spunând că a dormit acasă la Dorian Popa, în perioada în care el era plecat pentru concerte.

Mai mult decât atât, atunci, ar fi pozat pentru Babs, prezentând hainele din colecția care se lansa la acea vreme, nefiind vorba de niciun triunghi amoros.

„Pur și simplu am făcut reclamă la noile colecții ale lui Babs, nevasta lui. Sunt prietenă de 3-4 ani cu Claudia, ne cunoaștem de mult timp și am fost la ea. Dorian a fost plecat la concerte și eu am stat la ea câteva zile, 2-3 zile, am și dormit acolo”, a spus Andra, în vara anului trecut.

Babs, pusă la curent cu presupusa relație în paralel

În acea perioadă, nu doar Andra Voloș a fost bombardată cu mesaje, ci și Babs. După ce Claudia Iosif a postat un filmuleț împreună cu Andra Voloș, a primit o mulțime de mesaje, în care i se spunea că este înșelată, iar Andra nu îi este prietenă adevărată.

„La o oră după ce a postat filmulețele cu noi, a început să îi scrie lumea în privat. I-au zis că suntem în gang! Da (n.r. – oamenii au spus că au o relație în 3). E un public foarte prost!”, a mai spus Andra Voloș.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni