• PRO TV
  • Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, jignită în mediul online. Reacția acesteia a venit imediat: „Disperată de atenție”

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, jignită în mediul online. Reacția acesteia a venit imediat: „Disperată de atenție”

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, jignită în mediul online. Reacția acesteia a venit imediat: „Disperată de atenție”

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a ajuns în atenția publicului, după ce și-a oficializat relația cu artistul. În timp, a strâns o comunitate impresionantă de fani, dar nu toți cei din mediul online o simpatizează.

Gallery

​Daniela Iliescu a avut parte, din nou, de un episod nu tocmai plăcut, în momentul în care a văzut mesajul primit din partea unei internaute. Aceasta nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat.

Daniela Iliescu, jignită în mediul online

În fiecare zi, Daniela Iliescu postează diferite fotografii și video-uri pe contul ei de Instagram și  multe dintre persoanele care o urmăresc au spus că, pentru ele, reprezintă o adevărată sursă de inspirație. Cu toate acestea, nu toată lumea o are la suflet, iar unele păreri negative sunt împărtășite cu ea, din greșeală.

Mai exact, zilele trecute, logodnica lui Culiță Sterp a postat câteva fotografii, iar, la una dintre ele, o internaută a răspuns, spunând că este „figurantă”. Însă, în loc să trimită mesajul persoanei către care era destinat, din greșeală, a fost trimis chiar Danielei. Din întâmplare, aceasta a văzut mesajul și a răspuns imediat, având o reacție pe măsură.

Daniela Iliescu i-a dat replica persoanei care a jignit-o

La începutul acestui an, Daniela Iliescu a mărturisit că nu vrea să mai dea curs răutăților din mediul online, chiar dacă acest lucru înseamnă să nu mai răspundă la comentariile jignitoare. Cu toate acestea, a considerat că mesajul primit este prea mult și a luat atitudine.

„Ce îmi place când îmi trimiteți mesajele din greșeală, în loc să le trimiteți prietenelor și apoi le ștergeți! Ador! Nu știu cum poți să-ți dai seama dintr-o poză de cât de figurantă e o persoană, dar cred că poți să îți dai seama cât e de disperată de atenție o femeie care își pune poză de profil cu fundul”, a fost mesajul transmis de Daniela Iliescu.

În mediul online, aceasta promovează iubirea și acceptarea de sine, spunând că nu felul în care arăți contează, ci felul în care te comporți. Chiar și așa, nu puține sunt persoanele care o critică pentru modul în care arată, legându-se de numărul de kilograme pe care îl are, lucru ce a dus la o reacție de-a sa și în urmă cu ceva timp.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni